Teknoloji Emoji Nasıl Yapılır? Yeni Emoji Yapma Yöntemleri Nelerdir?

Emoji Nasıl Yapılır? Yeni Emoji Yapma Yöntemleri Nelerdir?

15.05.2021 - 16:48 | Son Güncellenme:

iPhone'da memojinin ortaya çıkmasından sonra Android de bundan aşağıda kalmayarak kendi özel emojinizi oluşturmanıza imkan sunuyor. Android telefonlardaki yaşanan en son gelişmelerden birisi de, insanlara göndermek için iki emojiyi bir araya getirme özelliğidir. Bu özellik, özellik emrinizde yer alan emoji miktarını önemli ölçüde arttırır, bu sayede kendinizi ifade edecek pek çok yeni ifadeye sahip olabilirsiniz. Emoji nasıl yapılır? İşte, merak edilen tüm detaylar.

Emoji Nasıl Yapılır Yeni Emoji Yapma Yöntemleri Nelerdir

 Emoji oluşturma ve birleştirme özelliği sayesinde bir robot ile bir hayaleti ya da bir bandaj ile bir kalbi bir araya getirerek kendinize özel bir emoji ortaya çıkarabilirsiniz. Bu gibi pek çok farklı emojiyi bir araya getirerek yeni emojiler ve farklı anlamlar yaratabilirsiniz.

Haberin Devamı

 Emoji Nasıl Yapılır?

 İphone'larda emojinin kullanılmaya başlaması ile birlikte Android telefonlarda da farklı iki emojiyi birleştirerek yeni bir emoji ortaya çıkarma özelliği getirildi. Kısa zamanda büyük ilgi gören bu özellik sayesinde farklı iki emojiyi bir araya getirerek kendinize özel bir emoji ve ifade ortaya çıkarabilirsiniz. Google'ın yeni icadı olarak da bilinen bu özellik ya da Emoji Kitchen daha tüm emoji'lerle kullanılmıyor, ama kısa zamanda emoji yelpazesinin genişleyeceği düşünülüyor.

 Yeni Emoji Yapma Yöntemleri Nelerdir?

 Google'ın Emoji Kitchen'ı telefonunuza kurabilmeniz bir Android cihazına sahip olmanız gerekiyor. iOS kullanıcıları bu özellikten yararlanamıyor. Emoji Kitchen uygulamasını etkinleştirmenin tek yolu ise, beta programına katılmaktır. Bunu Gboard Beta sayfasına gidip daha sonra şemaya katılmayı seçerek yapabilirsiniz. 

Haberin Devamı

 Akıllı telefonunuzda yer alan Google Play Store'a giderek ve Gboard uygulamasını indirdikten sonra istediğiniz iki emojiyi bir araya getirerek ortaya bambaşka bir emoji çıkarabilirsiniz. Bu sayede emojilerle duygularınızı ve düşüncelerinizi karşı tarafa aktarabilmek için kendinize özel emojiler oluşturabilirsiniz. Örneğin köpek yavrusunu sevdiğinizi bir köpek yavrusunu ve kalbi seçerek birleştirebilir ve karşı tarafa gönderebilirsiniz.