Teknoloji En iyi Android Oyun Kumandaları

En iyi Android Oyun Kumandaları

07.04.2016 - 16:33 | Son Güncellenme:

Android cihazlarında oyun oynamaktan hoşlanıyor ancak dokunmatik ekran ile tam anlamıyla oyunun tadını çıkaramıyorsanız oyun kumandaları uygun bir seçenek olabilir.

En iyi Android Oyun Kumandaları

Konsol platformlarından Android cihazlarına uyarlanan oyunlarda ortaya çıkabilen uyumsuzluk problemleri özellikle dokunmatik ekranlarda ön plana çıkıyor. Bu alanda 5 ürün en iyi performansı vermekte. Mevcut ürünlerin ortak özelliği Xbox kumandası benzeri bir görünüme sahip olmaları.

Haberin Devamı

MadCatz GameSmart C.T.R.L.

MadCatz’in GameSmart C.T.R.L. isimli ürünü hem Android hem de Pc kullanıcıları için tasarlanmış bir ürün. Standart Xbox 360 kumandası tasarımına sahip olan ürün Android için sorunsuz bir çalışma performansı göstermekte. Kumanda üstünde 2 analog, 1 d-pad, 4 ana aksiyon tuşu (A,B,X,Y) bulunmakta. Kumanda üzerinden ses açma kapatma, video geri ya da ileri sarma gibi oldukça kullanışlı işlemler yapılabilmekte. Pil ömrü ise 40 saat olarak bildirilmiş.

Steel Series Stratus XL

Steel Series‘in ürettiği Stratus XL dış görünüş olarak oldukça ilgi çekici duruyor. Siyah ve turuncu renk seçimi ile göze hitap eden bir tasarıma sahip. Steel Series’de Xbox kumandasının anahatlarını kendilerine örnek almış. 2 joystick ve bir d-pad bulunan kumandada 4 tane tuş (A,B,X,Y) bulunmakta. Kumanda hem PC hem de Android üzerinde kolay bir kullanış sağlamakta. GameSmart’ın aksine telefon tutma seçeneği bu üründe yok.

Haberin Devamı

Moga Pro Power

Lityum-ion pili ve telefon tutma özelliği ile birlikte gelen Moga Pro Power düşük fiyatına rağmen oldukça kullanışlı. Rakipleri gibi turuncu ve siyah renkleri tasarımına dahil eden ürün, 2 analog, 1 d-pad ve 4 tuşa sahip. MicroUsb slotu üzerinde sarj edilebilen cihaz rahat bir tutuş ile rakiplerinden öne çıkıyor.

Razer Serval

Windows ve Mac kullanıcıları içinde üretilen Razer Serval mevcut ürünlerdeki standart tuş takımına sahip. Arkada bulunan geri ve ana menü tuşları ise Android kullanıcıları için büyük fayda sağlamakta. Cihazın bir diğer özeliği ise oldukça kullanışlı bir telefon tutucusuna sahip olması.

Sminiker

Henüz adı duyulmamış bir Çin firması olsa da Sminiker düşük fiyatına oranla oldukça kullanışlı bir kumanda olma özelliği taşıyor. Tasarım olarak kendine Playstation kumandasını seçmiş. Tablet ve telefonlarda kullanılabilen cihaz şarj edilebilir lityum-ion pil’e sahip.

Mart Ayında En Çok Kullanılan Uygulamalar