Teknoloji En Şık Laptop Modelleri

En Şık Laptop Modelleri

20.04.2016 - 13:51 | Son Güncellenme:

Akıllı telefonların tasarımları artık oldukça şık ve sürekli yenileniyor. Peki laptop modelleri neden onlarla yarışamasın?

En Şık Laptop Modelleri

Son zamanlarda duyurulan laptop modelleri tasarım açısından da göze hitap etmeye başladı. Eskiden ağır, kalın ve kötü bir koyu gri rengin hakim olduğu laptoplar tasarım olarak pek dikkat çekmiyordu.

Haberin Devamı

İşte son zamanlarda piyasaya çıkmış veya yakında çıkacak olan tasarım harikası bilgisayarlar;

Asus ZenBook’un fırçalanmış dış kasası ilk dikkat çeken yeri oluyor. Dairesel şekilde fırçalanan arka kapak güzel ve mat bir sunumla karşımıza çıkıyor.

Dell XPS 13 ve 15 biraz tutumlu olsa bile yine de göz kamaştırıcı. Profesyonel bir görünüme sahip olan bilgisayarın ekranı neredeyse çerçevesiz ve klavye etrafında bulunan karbon fiber hoş bir görünüm sağlıyor.

Razer Blade Stealth kendinden beklenilmeyecek derecede şık. Oyun bilgisayarları normalde donanım açısında harika olur ve orasından burasından flaş neon ışıkları parlar. Ancak Blade Stealth kesinlikle sıradışı.

LG Gram’ın ultra minimalist tasrımı Apple’ın MacBook Air modellerine benziyor. Çok ince ekran çerçevesi ile Apple’dan daha modern bir görünüme sahip.

Haberin Devamı

MacBook Pro’nun metal ve siyah cam tasarımı hala daha göz alıcı. Neredeyse 2008 yılından beri çok fazla değişmeyen tasarımı olsa bile Apple bu konuda diğer donanım üreticilerine ders veriyor.

Microsoft Surface Book’un sıra dışı bir güzelliği var. Teknik olarak %100 laptop değil. Çıkarılabilir ekranı sayesinde hibrid bir tablet olan Surface Book hem tablet hem de bilgisayar olarak güzel bir tasarıma sahip.