Teknoloji eRevollution Giderek Yayılıyor

eRevollution Giderek Yayılıyor

11.05.2016 - 15:41 | Son Güncellenme:

Simülasyon oyunları her zaman bir çok kesime hitap etmiştir. İşgal severler için gelen eRevollution da oldukça beğeni topluyor.

eRevollution Giderek Yayılıyor

Simülasyon oyunları bir FPS ya da MMORPG kadar çok hayran bulamasa da oldukça sadık kitleleri ile uzun yıllar boyunca takip ediliyorlar. Bunun daha önce bir çok örneğini gördük. Strateji oyunları ise bambaşka bir boyuta taşır bizi. Sıra tabanlı olsun gerçek zamanlı olsun her zaman dikkatli olmayı gerektirecek bir tür. Starcraft, Civilization, Europa Universalis bunların en büyük örneklerinden birkaç tanesi. Bu iki tür birleştiğinde ise bazen arkanıza bakmadan kaçacağınız bazen de başından kalkamayacağınız oyunlar ortaya çıkıyor.

Haberin Devamı
Web Tabanlı Oyunlar Hala Tutuluyor

Internet tarayıcısı üzerinden oynanan oyunların ömrünün çoktan bittiğini düşünebilirsiniz. Ogame, Bite Fight gibi ülkemizde de çok tutmuş oyunlar herhalde bu türün efsaneleri arasında yer alabilir. Son zamanlarda bu türde pek öne çıkan bir oyun olmasa da bu oyunların tutkunları hala daha topluluklar oluşturmaya ve bu oyunlara yaşatmaya devam ediyor. Tıpkı eRepublik gibi. Bu oyunda sıra tabanlı bir dünya simülasyonu oyunuydu bir zamanlar çok popülerdi. Şimdi eskisi kadar çok oyuncu bulunmasa bile oyunun tutkunları hala oynamaya devam ediyor.

İlginizi Çekebilir: Oyuncular İçin En İyi SSD Hangisi? Simülasyon Türünde Yeni Bir Oyun

Bu türe yeni bir heyecan getirmek amacıyla geliştirilen eRevollution kendinden öncekilerin yaptığı hataları yapmadan gelişme şansına sahip ve bunu şimdilik başarı ile yerine getiriyor. Üye olduktan sonra bir ülkenin vatandaşı oluyorsunuz ve ondan sonra hayatınızı o ülke için harcıyorsunuz. Üretim yapabilir, ticaret yaparak ürettiğinizi satabilirsiniz ya da isterseniz orduya katılıp ön saflarda ülkeniz için savaşabilirsiniz. Politikacı olup bu işleri masa başında çözmek yine size sunulan seçeneklerden bir tanesi.

Haberin Devamı

Son teknolojiler ve yeni çıkan ürünler ile ilgili merak ettiğiniz sorunların cevaplarını Silikon Vadisi’nin Youtube kanalında bulabilirsiniz.

Razer Blade’in Oyun Bilgisayarı Satışta!