Teknoloji Eski futbolcu Serhat Akın, Twitch TV'de canlı yayına başladı

Eski futbolcu Serhat Akın, Twitch TV'de canlı yayına başladı

19.04.2018 - 16:34 | Son Güncellenme:

Eski milli futbolcu Serhat Akın, Twitch TV'de yayınlar yapmaya başladı. Akın, canlı yayınlarında League of Legends, PUBG, Fortnite, FIFA 18 gibi popüler oyunları oynayıp, hediyeler dağıtacak.

Eski futbolcu Serhat Akın, Twitch TVde canlı yayına başladı

Bir dönem Fenerbahçe’de oynayan eski milli futbolcu Serhat Akın, Twitch TV üzerinden ilk canlı yayınını yaptı. Geçen sene Survivor’da da yer alan Kadıköy’ün Boğası lakaplı Akın, canlı yayınlarında League of Legends, PUBG, Fortnite, FIFA 18 gibi popüler oyunları oynayacak ve çekilişle hediyeler dağıtacak.

Haberin Devamı

Resmi Instagram hesabından Twitch’e başlayacağının haberini veren Serhan Akın’ın açıklaması ise şu şekilde:

“Merhaba arkadaşlar, bir süredir sizlere yolda olan yeni projemden bahsediyordum, hayırlısıyla tüm hazırlıklarımızı tamamladık ve artık Twitch üzerinden yayınlara başlamaya hazırız.

Bugüne kadar futbolcu kimliğimle tanındım ama bunun yanında çocukluğumdan beri hayatımda olan bir diğer hobim de bilgisayar oyunlarıydı. Küçük yaşlarda başlayan bu tutkum futbolculuğumun yanında her zaman benimle birlikteydi ve artık bunu sevenlerimle de paylaşmaya karar verdim.

Yarın (18 Nisan’da) saat 20:00’da yayına başlayacak ve twitch.tv/serhatakin adresinden ulaşabileceğiniz kanalımızda her hafta çeşitli canlı yayınlarla birlikte sizlerle buluşacağız. Hem oyun oynayıp, hem de keyifli vakit geçireceğimiz kanalda tabii ki çok özel sürprizler, hediyeler ve çekilişler de olacak, oyunlara ilgisi olmayan arkadaşları da bekliyoruz, maksat muhabbet olsun, Twitch’de görüşmek üzere!”

Serhat Akin (@serhatakin81)'in paylaştığı bir gönderi ()