Teknoloji Eski Quake İçin Yeni Bölüm

Eski Quake İçin Yeni Bölüm

28.06.2016 - 15:44 | Son Güncellenme:

MachineGames bundan 20 yıl önce piyasaya çıkan, Id Software’in vahşi first person shooter oyunu orijinal Quake için bir bölüm yayınladı.

Eski Quake İçin Yeni Bölüm

Bölümün rar dosyasını bu linkten indirerek oynayabilirsiniz. Bunun için indirdiğniiz rar dosyası içindeki dosyaları oyunun kurulu olduğu dizine çıkarmalısınız. Bunun ardından Steam’de başlatma seçeneklerini ayarla kısmında bulunan satıra -game dopa yazmanız yeterli. Eğer böyle efsane bir oyuna sahip değilseniz Steam’in yaz indirimlerinde 9.00 TL’den satışta.

Haberin Devamı
Tarihin En Büyüklerinden

Quake tam olarak 22 Haziran 1996 yılında tam Super Mario 64 piyasaya çıkmadan bir gün önce kullanıcılarla buluştu. Oyun özellikle 3D oyunların yarihinde önemli bir yapıtaşı oldu. Oyunun devrim yaratan 3D motoru 90’lı yılların fps oyunlarında standart olarak kabul edildi. Özellikle ilk 3D grafik kartlarından satın almak için güzel bir neden oldu. Bu bölümü 20. Yıla özel tasarlayan MachineGames’i ise asınd başka bir büyük oyundan tanıyoruz. MacineGames Wolfenstein: The New Order’ın geliştiricisi olan stüdyo. Ayrıca çok başarılı olan The Old Blood’da yine bu stüdyoda. Bu esnada ID Software ise Doom serisine harika bir geri dönüş yaptı.

Yeni bölüm kesinlikle Id Software’in efsanevi fps oyununu tekrar spot ışıkları altına taşıdı. Diğer taraftan E3 konferansında çoklu oyunculu bir Quake Turnuvası yapılacağı duyurulmuştu. Id Software’in her yıl geleneksel olarak düzenlediği QuakeCon Ağustos ayında bizlerle olacak. Detayları orada öğrenebiliriz.