Oyun Dunyasi Evini Oyun Konsolu Yüzünden Kaybetti

Evini Oyun Konsolu Yüzünden Kaybetti

26.05.2015 - 14:12 | Son Güncellenme:

Ülkemizdeki Wii popülerliği tartışmaya son derece açık bir konu. Tabii bu durum diğer ülkelerde biraz daha farklı. Mesela, geçtiğimiz haftalarda Wii delisi olan Trevor Pellegrin, sevdiği konsolu yüzünden evini kaybetti. Nasıl mı? Colorado Springs’te gerçekleşen olay, bir karavanın tamamen kül olmasına neden oluyor.

Evini Oyun Konsolu Yüzünden Kaybetti

Ülkemizdeki Wii popülerliği tartışmaya son derece açık bir konu. Tabii bu durum diğer ülkelerde biraz daha farklı. Mesela, geçtiğimiz haftalarda Wii delisi olan Trevor Pellegrin, sevdiği konsolu yüzünden evini kaybetti. Nasıl mı?

Colorado Springs’te gerçekleşen olay, bir karavanın tamamen kül olmasına neden oluyor. Yangının bir kaza sonucu gerçekleştiğini açıklayan 11 News, Trevor Pellegrin’in yaralanmadığını ancak mülklerini kaybettğini açıkladı.
Trevor Pellegrin, yangının kablolarla hiçbir alakası olmadığını ve aslında Wii konsolunun buna neden olduğunu söylüyor. Pellegrin, konsolu kapatmadan önce Netflix izlediğini ve konsolu kapattığını ancak fişini prizden çekmediğini de ekledi. Ayrıca Pellegrin, “Wii’nin üzerinde fişi prizden çekin, yangına sebep olabilir gibi hiçbir uyarı da yok. Ben de fişi çekmem gerektiğini bilmiyordum” şeklinde konuştu.
Olay bu kadarla bitmiyor. Trevor, sigorta şirketini araya sokarak, olayların daha detaylı incelenmesini istiyor. İşin içerisine X-ray cihazlarını sokarak, yangının %100 oranla Wii nedeniyle başladığını kanıtlamak niyetinde. Trevor’a ve yangını araştıran ekibe göre %99 ihtimal yangın Wii konsolu yüzünden.