Teknoloji Fallout 4’ün Yeni Modu Haftaya Yayımlanacak

Fallout 4’ün Yeni Modu Haftaya Yayımlanacak

31.03.2016 - 15:10 | Son Güncellenme:

Konsollar dışında PC platformu için de oynanabilir olan Fallout 4, şimdi ise yayımlanacak olan yeni hayatta kalma modu ile gündemde…

Fallout 4’ün Yeni Modu Haftaya Yayımlanacak

Uzun bir geliştirilme sürecinin ardından PC, Xbox One ve PlayStation 4 için satışa sunulan Fallout 4, birçok oyun sitesinden güzel puanlar almayı başaran bir oyun oldu. Nitekim aynı başarıyı satış rakamları aracılığıyla da kanıtlayan oyun, şimdi ise oynanabilir süresini uzatan oyun modu ile gündemde. Hali hazırda zaten oldukça zor bir oynanış yapısına sahip olan yapım, geliştirilen hayatta kalma modu sayesinde bir tık daha zor bir hale bürünmeye hazırlanıyor. Haftaya PC kullanıcıları ile buluşacak olan Survival Mode, bir sonraki ay ise konsol sahipleri için görücüye çıkmış olacak.

Haberin Devamı

Açıklanan bilgilere göre Survival Mode, Fallout 4’ü daha da zor bir hale getiriyor. Oyuncuları oldukça ilginç tercihlere sürükleyeceği belirtilen modun bir yandan zorlayacağı bir yandan da farklı çizgide bir senaryo akışının elde edilmesini sağlayacağı bildirildi. Daha fazla hasarın alındığı bu modda aynı zamanda haritada tehlikeleri göremeyecek ve su içmez, yemek yemez ve dinlenmez isek ne yazık ki daha fazla canımız gidecek.

Gelelim bahsi geçen yeni modun bir diğer özelliğine. Hastalıklar ve antibiyotikler gibi ürünleri oyuna ekleyecek olan geliştirici ekip, Survival Mode neticesinde hayatta kalma seviyesini de bir adım öteye taşımış olacak.