Oyun Dunyasi Far Cry 4 ‘Valley of the Yetis’ DLC Geliyor

Far Cry 4 ‘Valley of the Yetis’ DLC Geliyor

01.03.2015 - 15:20 | Son Güncellenme:

Savaştığımız kaplan, ayı ve kurt gibi hayvanlardan sonra yeti, Far Cry'ın hikayesine farklı bir boyut kazandıracak. Geçtiğimiz yıl Kasım ayında sorunlu bir çıkış yapan ancak yakın zamanda birçok detayını tekrar gözden geçiren Far Cry 4, Valley of the Yetis isimli DLC'si (indirilebilir içerik) ile tekrar karşımızda.

Far Cry 4 ‘Valley of the Yetis’ DLC Geliyor

Savaştığımız kaplan, ayı ve kurt gibi hayvanlardan sonra yeti, Far Cry 4’ün hikayesine farklı bir boyut kazandıracak.

Geçtiğimiz yıl Kasım ayında sorunlu bir çıkış yapan ancak yakın zamanda birçok detayını tekrar gözden geçiren Far Cry 4, Valley of the Yetis isimli DLC’si (indirilebilir içerik) ile tekrar karşımızda. Oyunda daha önce görüntülediğimiz ve tabanları yağlayarak kaçtığımız yetilerle savaşmak, insana biraz korkutucu geliyor.

Valley of the Yetis ile birlikte göz gözü görmeyen karlı dağlara çıkacağız. Herhangi bir sığınağımız olmayacak ve dağdan inmek de mümkün olmayacak. Sığınmanın tek yolu, kurulmuş olan kamplara girmek ve ihtiyacımız olan şeyleri almak. Yani DLC’de yapacağımız tek şey hayatta kalmak. Tek düşmanımız kar ve soğuk değil. Himalaya Dağları’nda insan olmayan bir varlık tarafından da tehdit edileceğiz.

DLC, 10 Mart tarihinden itibaren bizlerle olacak. Eğer Far Cry 4 Season Pass sahibiyseniz, DLC’ye ücretsiz sahip olabileceksiniz.

Far Cry 4, Ubisoft Montreal tarafından Dunia Engine 2 teknolojisiyle geliştirildi. Oyunu, PC, PS3, PS4, Xbox 360 ve Xbox One platformlarında deneyimleyebilirsiniz.

Far Cry 4 ‘Valley of the Yetis’ DLC’sinin videosunu ve son ekran görüntüleri için linki takip edebilirsiniz.