Oyun FIFA 19 oyun için Türk oyunculardan alınan fiyat farkını iade edecek

FIFA 19 oyun için Türk oyunculardan alınan fiyat farkını iade edecek

18.09.2018 - 14:23 | Son Güncellenme:

FIFA 19, dolar kurunun etkisiyle geçtiğimiz günlerde epey düşük bir fiyattan ön siparişe açılmıştı. Sony, 12 Eylül'de oyun indirime girmeden önce satın alan bütün oyunculara fiyat farkını iade etme kararı aldı.

FIFA 19 oyun için Türk oyunculardan alınan fiyat farkını iade edecek

Geçtiğimiz günlerde FIFA 19, 12 saat boyunca standart fiyatı olan 359 TL'den, 209 TL'ye düşmüştü. Daha sonra söz konusu indirimin bir hata sonucu yapıldığı ortaya çıkmış ve oyun yaklaşık 12 saat sonra eski fiyatına dönmüştü. Ancak binlerce kullanıcı oyunu indirimli fiyatı ile satın almıştı.

Haberin Devamı

Yapımcı firmanın bu hatadan sonra nasıl bir politika izleyeceği belli oldu. Sony, 12 Eylül'de oyun indirime girmeden önce satın alan bütün oyunculara fiyat farkını iade etme kararı aldı.

Sony konuyla ilgili şunları dedi: "Malesef, FIFA 19 içeriği için ön sipariş fiyatları PlayStation Store Türkiye üzerinde yaklaşık 12 saat boyunca yanlış fiyatlandırıldı ve bu hatadan haberimiz olur olmaz fiyatlar tarafımızca düzeltilerek doğru fiyata geri çevrildi.

Siz siparişinizi tamamladığınızda, PlayStation Store üzerinde bu içerik için doğru fiyat gösterilmekteydi ve bu sipariş için sizden normalde olması gereken doğru tutar tahsil edildi.

Ancak, bir iyi niyet göstergesi olarak, ön siparişinizi tamamladıktan sonra sizden tahsil edilen tutar ve PlayStation Store üzerinde hatalı olarak gösterilen tutar arasındaki farkı Cüzdan hesabınıza iade edeceğiz."