Teknoloji Fortnite Rift Tour etkinliği için oyuna Ariana Grande ekleniyor

Fortnite Rift Tour etkinliği için oyuna Ariana Grande ekleniyor

02.08.2021 - 12:49 | Son Güncellenme:

Fortnite diğer Battle Royale oyunlardan ayrılmak adına oyun içinde konserler düzenlemeye ve film gösterimleri yapmaya başlamıştı. Ünlü isimlerin dijital karakterlerini oyunda görmeyi sağlayan Epic Games bu kapsamda düzenlenen Rift Tour etkinliğinde karşımıza ünlü sanatçı Ariana Grande’yi çıkartıyor.

Fortnite Rift Tour etkinliği için oyuna Ariana Grande ekleniyor

Epic Games imzalı Fortnite yeni konserlerle oyunseverlerin karşısına çıkmaya devam ediyor. Fortnite yeni etkinliği için yayımladığı kısa videoda Ariana Grande’nin dijital bir karakterine yer veriyor ve oyunun renkleriyle bizleri karşılıyor. Türkiye saati ile gece 02.00’de gerçekleşecek bu etkinlik ilk konserlere 8 ve 9 Ağustos tarihlerinde ev sahipliği yapacak. Üç gün süren etkinlikler kapsamında oyunseverler konser keyfini yaşayacak.

Haberin Devamı

Fortnite Rift Tour etkinliği için oyuna Ariana Grande ekleniyor

Bu etkinliğe katılmak isteyen oyuncuların konser başlamadan 1 saat önce oyuna girmeleri gerekiyor. Etkinliğe özel oyunculara sunulan kıyafetler ve skinler 5 Ağustos’tan itibaren Türkiye’de kullanıma açılacak. Fortnite Item Shop’a giriş yapan kullanıcılar belirli tarihlerde özel kozmetik ürünleri satın alabiliyor.