Teknoloji Galaxy A5 Android 6.0 Güncellemesi Başlıyor

Galaxy A5 Android 6.0 Güncellemesi Başlıyor

01.08.2016 - 17:36 | Son Güncellenme:

Samsung akıllı telefonlarına güncelleme desteği sunmaya devam ediyor. Şimdi sırada Galaxy A5 Android 6.0 Güncellemesi var.

Galaxy A5 Android 6.0 Güncellemesi Başlıyor

Güney Koreli teknoloji devi Samsung orta segment pazarına sürekli yeni ürünler eklerken bu ürünlerine desteğini de çekmiyor. Geçtiğimiz yıl pazara sunulan telefonlarına güncelleme desteği sunan firma buı noktada rakiplerinin de önünde yer alıyor. Galaxy A5 Android 6.0 Güncellemesi ile kullanıcılarını memnun etmek isteyen Samsung bu güncellemeyi sunmaya başladı bile.

Haberin Devamı

Galaxy A5 Android 6.0 Güncellemesi Bize Ne Sunacak?

Samsung tarafında yapılan açıklamaya göre yeni güncelleme hem stabilite hem de kamera tarafında iyileştirmeler içeriyor. Önemli güvenlik güncellemelerinin de olduğu bu güncellemeyi yüklemenizi sizlere tavsiye ediyoruz. Güncelleme OTA yoluyla dağıtıma başladı ve ülkemizde de kısa süre içinde sunulacaktır diye düşünüyoruz. Bu güncelleme sonrasında A3 ve J serisinin geleceğini rahatlıkla söyleyebiliriz.

Önümüzdeki ay başlayacak olan Android 7.0 Nougat güncellemesi öncesinde bu güncellemeleri oldukça traji komik göründüğü de ayrı bir tartışma konusu. Bu noktada üreticilerin daha agresif işler ortaya koyması gerektiğine inanıyoruz. Yeni güncellemelerin kullanıcılara hemen sunulması için Samsung gibi üreticilerin daha fazla çalışması gerekiyor. Bu segment telefonlara Android 7.0 Nougat güncellemesi beklemek ise kimsenin görmediği bir hayalden ibaret. Apple ekosistemi güncellemelere anında ulaşabilirken arayüz ve GSM Operatörü testlerine maruz kalan Android ekosistemi bu noktada halen istenen seviyede değil.

Haberin Devamı

Samsung’un yeni güncellemeleri oldukça sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz….