Teknoloji Galaxy Note 2 Lollipop Güncellemesi Almayacak!

Galaxy Note 2 Lollipop Güncellemesi Almayacak!

06.07.2015 - 12:36 | Son Güncellenme:

Samsung'un 2.nesil amiral gemisi olma özelliğini taşıyan Galaxy Note 2'ye bugün kötü haber geldi. Hala geçerli bir kullanıcı kitlesine sahip olan Note 2, Lollipop güncellemesini alamayacak! Samsung'un yüksek satış başarısı...

Galaxy Note 2 Lollipop Güncellemesi Almayacak

Samsung'un 2.nesil amiral gemisi olma özelliğini taşıyan Galaxy Note 2'ye bugün kötü haber geldi. Hala geçerli bir kullanıcı kitlesine sahip olan Note 2, Lollipop güncellemesini alamayacak! Samsung'un yüksek satış başarısı yakalamış ve günümüzde hala fazla sayılacak kullanıcısı bulunan Note 2, ne yazık ki Lollipop güncellemesinden mahrum kalacak. 4 çekirdekli ARM 9 tabanlı işlemcisi ve 2 GB RAM' i bulunan Note 2, yakın bir zamana kadar Lollipop güncellemesi heyecanı yaşıyordu. Fakat bugün gelen haber, Galaxy Note 2 kullanıcılarını üzdü. Samsung Mobile resmi Twitter hesabından bir kullanıcının verdiği yanıta göre 2 GB RAM' e sahip Note 2, Android 5.0 Lollipop güncellemesini alamayacak.

Haberin Devamı

Ayrıca Samsung'un 3. Nesil S cihazı Galaxy S3'de Lollipop güncellemesi alamayacak cihazlar arasında yerini almış durumda. Böylelikle Samsung, sattıktan sonra desteği kesme geleneğini bozmuyor ve Bada işletim sistemine sahip Wave kullanıcılarını yüz üstü bıraktığı gibi -biri de bendim. Wave 1 mağduruyum- hala kullanıcı kitlesi bulunan Note 2 ve Galaxy S3'ü 1-2 güncellemeyle tarihin tozlu sayfalarına kaldırıyor. Unutmadan söylemek gerek ki, birçok ROM yapımcısı, güncellemeleri beklemeden Galaxy Note 2' ye Note 4 özellikleri kazandıran ROM' lar yayınlamış durumda. Yakında incelemesini yaparak, yükleme rehberi yayınlayacağız. Takipte kalın. Murat Eynehan tarafından yazılan tüm yazılara ulaşmak için burayı tıklayın.