Teknoloji Galaxy Note 3 Kaç İnç Olacak?

Galaxy Note 3 Kaç İnç Olacak?

14.12.2012 - 09:59 | Son Güncellenme:

Samsung'un bir sonraki akıllı telefon-tablet hibridi Galaxy Note III için Koreli kaynaklardan öyle bir söylenti geldi ki, bu kadarına pes diyeceksiniz.

Galaxy Note 3 Kaç İnç Olacak

Samsung, akıllı telefonlar için kabul edilebilir ebatların sınırlarını test ettiği tablet-telefon Galaxy Note için yeni bir model hazırlıyor. İlk Note 5,3 inç ve Note 2 5,5 inç boyutlara sahip idi. Ne var ki Korean Times haberinde yer alan bir detaya göre, Galaxy Note 3 çok daha iri bir ekranla piyasaya sürülebilir.

Haberin Devamı

Haberde yerel parça tedarikçilerinin yetkilileri referans verilerek, Samsung'un Galaxy Note III'te 6,3 inç OLED ekran kullanacağı söyleniyor. Note 2 incelemelerinde bile cihazın zayıf olduğu tek noktanın, devasa boyutları olduğu düşünülürse, 6,3 inçlik bir model Samsung'un şansını zorlaması demek olabilir.

Öte yandan, Note 2'nin gayet başarılı biçimde devam eden satışlarının, Samsung'u bu cesur hamleyi atma noktasına getirmesi de mümkün. Henüz Samsung bu söylenti hakkında yorum yapmasa da, olası bir 6,3 inç Note 3'ün piyasaya sürülmesi durumunda cihazın akıllı telefondan, telefon özellikli bir tablete geçiş yapması mümkün görünüyor.

Daha fazlası için ShiftDelete.Net sitesini ziyaret edebilirsiniz.