Teknoloji Galaxy S9'a arama kaydetme özelliği geldi

Galaxy S9'a arama kaydetme özelliği geldi

30.05.2018 - 11:57 | Son Güncellenme:

Galaxy S9 ve S9+, Mayıs güvenlik düzeltme ekini içeren güncellemeyle birlikte yepyeni bir özellik kazandı. Galaxy S9 ve S9+ modellerinde telefon görüşmelerini kayıt altına alınabilecek.

Galaxy S9a arama kaydetme özelliği geldi

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Galaxy S9 ve S9+, bu ay çıkan güncellemeyle arama kaydetme özelliğine kavuştu. Bazı ülkelerde izinsiz olarak çağrı kaydetme eylemi yasalara aykırı olduğundan, özellik tüm Galaxy S9 ve S9+ modellerine gelmedi.

Samsung Galaxy S9 ve S9+ bazı ülkelerde arama kayıt özelliğini almaya başladı. Çağrı kayıt özelliği şimdilik Hollanda, Hindistan, Romanya, Rusya, İspanya, İsviçre ve İngiltere'de bulunan Galaxy S9 ve S9+ cihazlarına gönderildi.

Özelliğin önümüzdeki haftalarda diğer ülkeler için de yayınlanması bekleniyor. Samsung, arama kaydını ülkelerden onay almadan yasadışı olarak başlatmayacaktır .

Yeni arama kayıt özelliğini içeren güncellemeler, telefona bağlı olarak G960FXXU1BRE5 ve G965FXXU1BRE3 yapı numaraları ile etiketlend,. Bu yeni ürün yazılımı güncellemelerinden birini zaten aldıysanız ve arama içi kullanıcı arayüzünde arama kaydı seçeneğini bulamıyorsanız, ülkenizde muhtemelen yasa dışı olduğu anlamına geliyor.