Teknoloji Game of Thrones Heyecanı Dorukta

Game of Thrones Heyecanı Dorukta

12.04.2016 - 14:00 | Son Güncellenme:

Yılın heyecanla beklenen TV dizilerinden Game of Thrones, yayımlanan yeni fragmanı ile hayranlarını bir kez daha heyecanlandırdı…

Game of Thrones Heyecanı Dorukta

Geçtiğimiz yılki sezon finali ile büyük bir kitleyi hüsrana uğratan ve bir yandan da yeni sezon için heyecan yaratan Game of Thrones, çok yakında geri dönmüş olacak. Yeni sezonuna sayılı günler kala diziye ait fragmanlar yayımlamaya devam eden HBO, ikinci uzun fragmanı da görücüye çıkarmış bulunmakta. YouTube üzerinden yayımlanan yeni video, saatler içerisinde milyonlarca kişi tarafından izlendi. Önemli karakterlerin çoğunun gözüktüğü videoda aynı zamanda yeni sezonda yaşanacak olan gelişmelere de kısa bir bakış atma şansı elde ediyoruz.

Haberin Devamı

George R.R. Martin tarafından yaratılan ve kitapları birçok ülkede yayımlanan Game of Thrones, şimdilerde milyonlarca hayrana sahip bir seri. Her ne kadar TV dizisi kitaplarına göre ayrı bir şekilde şekillenen serinin yeni sezonda da kitaptan ayrılacağı biliniyor. Zira yeni kitap henüz yayımlanmış olmasa da yeni sezon görücüye çıkmış olacak. Bu konuda dizinin senaristleri farklı bir şekilde çalışıyor olsalar da George R.R. Martin’den fikir alındığı da biliniyor. Daha fazla uzatmadan sizleri yeni fragman ile baş başa bırakalım. Unutmadan, dizinin 24 Nisan 2016 tarihinde başlayacağını da hatırlatmak isteriz.

Spielberg’in Yeni Filmi Oldukça İddialı