Oyun Gaming İstanbul Fuarı yarın başlıyor! Peki Gaming İstanbul (GIST) ne zamana kadar sürecek?

Gaming İstanbul Fuarı yarın başlıyor! Peki Gaming İstanbul (GIST) ne zamana kadar sürecek?

31.01.2018 - 11:24 | Son Güncellenme:

Türkiye’nin ilk global ölçekli Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı Gaming İstanbul yarın başlıyor. Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek Gaming İstanbul'da neler olacak?

Gaming İstanbul Fuarı yarın başlıyor Peki Gaming İstanbul (GIST) ne zamana kadar sürecek

Gaming İstanbul (GIST) Fuarı yarın başlıyor. 1 - 4 Şubat 2018 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan fuarda katılımcılar, pek çok farklı oyunu deneyimlemenin yanı sıra, dünya oyun teknolojisine yön veren tasarımcı ve geliştiricilerin konferanslarına da katılabilecekler. Ziyaretçiler aynı zamanda standlarda binlerce liralık hediye çekleri, oyun kodları ve ödüllerle buluşma şansına da sahip olacak.

Haberin Devamı

Fuar, İlk senesinde 46 bin 800, ikinci senesinde 82 bini aşan ziyaret rakamlarına imza atmıştı. Kostüm ve aksesuarlarıyla dijital oyun ve eğlence dünyasının meşhur karakterlerini en iyi yansıtanlar, GIST Cosplay yarışmasında büyük ödülü kazanma şansını yakalayabilecek. Üçüncüsü düzenlenen fuardaki yarışmanın büyük ödülü ise 10 bin TL olacak.

Far Cry 5 oynanabilecek

Gaming İstanbul’da dünya devi oyun şirketi Ubisoft da yerini alacak ve uzun süredir merakla beklenen oyunu Far Cry 5’in ön oynamasını yaptıracak. Piyasaya 27 Mart’ta çıkacak oyun, son sürüme yakın hâliyle İstanbul’da oynanacak. The Crew adlı oyununu da oynatacak olan Ubisoft, 3-4 Şubat tarihlerinde ödüllü Rainbow Six Siege turnuvası düzenleyecek.

Haberin Devamı

Pekim fuara kim katılacak?

Katılımı kesinleşen isimlerin arasında şunlar bulunuyor:

  • Adam Hetenyi (Oyun Tasarım Bölümü Yöneticisi, Deck 13 Interactive)
  • Graham McAllister (Direktör, Player Research)
  • Marie Amigues (CEO, Altagram)
  • Slava Taraskin (İş Geliştirme Bölümü Yöneticisi, Unity Ads)
  • Erling Erlingsen (Halka İlişkiler & Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı, Funcom)