Teknoloji Gears of War 4 Heyecan Verici Gözüküyor

Gears of War 4 Heyecan Verici Gözüküyor

10.08.2016 - 15:26 | Son Güncellenme:

Xbox cephesinin merakla beklenen oyunlarından Gears of War 4, bir kez daha yayımlanan oynanış videosu ile gündeme geldi…

Gears of War 4 Heyecan Verici Gözüküyor

İlk olarak Xbox 360 platformu için geliştirilen ve satış sunulduktan sonra kendisine epey geniş bir hayran kitlesi oluşturan Gears of War, bir seri haline gelmiş ve devam oyunları ile birlikte boy göstermişti. En son Judgment adlı halkası ile birlikte görücüye çıkan seri, her ne kadar eleştiri almaya başlasa da satışlarda gösterdiği başarı ile yapımcısının yüzünü güldürmeyi başardı. Nitekim şimdilerde seriyi yeni nesil konsol Xbox One’a taşımak ile meşgul olan Microsoft, nihayet serinin 4. ana halkasını yeni nesil platforma özel bir şekilde hazırlıyor. Duyurulduğu günden bu yana büyük bir heyecanla beklenen oyun, yayımlanan videoları ile birlikte her seferinde daha fazla heyecanlanmamıza neden oluyor. Nitekim kısa bir süre önce görücüye çıkan 8 dakikalık video da heyecan yaratan cinsten.

Haberin Devamı

Marcus Fenix Hayranları Ekran Başına

Dünyaca ünlü oyun sitesi IGN tarafından yayımlanan oynanış videosunda en çok dikkat şey hiç şüphesiz Marcus Fenix karakteri. Serinin ilk oyunundan bu yana kendisini göstermiş olan Fenix, Gears of War severlerin hiç şüphesiz en sevdikleri karakter konumunda. Haliyle 4. oyunda da bu karaktere yer vermeyi ihmal etmeyen geliştirici ekip, videolar ile birlikte bekleyenlerin ağzını sulandırmayı başarıyor.

Geliştirilme Süreci Devam Ediyor

Tamamen yeni nesil grafikler ile birlikte gelecek olan Gears of War 4, Xbox One ve Windows 10 kullanan bilgisayarlar için hazırlanıyor. Ortak kullanım özellikleri ile birlikte gelecek olan oyunun bir aksilik çıkmaz ise 11 Ekim 2016 tarihinde satışa sunulması hedefleniyor.