Oyun Dunyasi Gerçek Zamanlı Strateji ?Sevenler Buraya

Gerçek Zamanlı Strateji ?Sevenler Buraya

18.12.2015 - 14:06 | Son Güncellenme:

Wargaming yaklaşık iki yıl önce yayın haklarını satın aldığı gerçek zamanlı bilim kurgu klasiklerinden Total Annihilation’ın Steam’de 10 TL’ye (bugüne özel indirimli fiyatıyla 7 TL’ye) satışa çıktığını duyurdu. Total Annihilation, insanlar ve son derece gelişmiş bir yapay zeka olan The Core’un baş rolde olduğu fütüristik bir atmosferde geçmekte.

Gerçek Zamanlı Strateji Sevenler Buraya

Wargaming yaklaşık iki yıl önce yayın haklarını satın aldığı gerçek zamanlı bilim kurgu klasiklerinden Total Annihilation’ın Steam’de 10 TL’ye (bugüne özel indirimli fiyatıyla 7 TL’ye) satışa çıktığını duyurdu.

Haberin Devamı

Total Annihilation, insanlar ve son derece gelişmiş bir yapay zeka olan The Core’un baş rolde olduğu fütüristik bir atmosferde geçmekte. The Core’un teknolojik ve ekonomik başarıları sayesinde insanlık, Samanyolu galaksisinin çoğu bölgesini kolonize etmeyi başarmış, refah ve barış içinde yaşamını sürdürmektedir. Teknoloji insan bilincinin makineye geçmesine olanak tanıyacak kadar geliştiğinde ise “modelleme” (patterning) adı verilen bir işlem aracılığıyla artık ölümsüzlüğün kapıları açılmış olur. Ne var ki dengelerin bozulması uzun sürmeyecektir zira The Core, toplumsal bir sağlık önlemi olarak tüm insanlara modelleme işleminden geçmeyi zorunlu kılar. Bu kurala galaksinin ücra köşelerinde yaşayan küçük bir grup insan isyan ettiğinde ise kaçınılmaz savaş başlamış olur.