Teknoloji Gerçekten gerekli miydi? Razer’dan oyunculara özel parmak kılıfı tanıtıldı

Gerçekten gerekli miydi? Razer’dan oyunculara özel parmak kılıfı tanıtıldı

15.09.2021 - 11:30 | Son Güncellenme:

Mobil oyun oynayan kişilerin sayısı her geçen gün artırıyor. Mobil oyunlara gelen talep artarken, aksesuarlarında da önemli bir çeşitlenme bulunuyor. Özellikle telefonu konsollara dönüştüren cihazları görüyoruz ancak Razer’den ilginç bir hamle geldi. Gerçekten de gerekli miydi sorusunu sorduran bu ürün oyuncuları odağına alan bir parmak kılıfı.

Gerçekten gerekli miydi Razer’dan oyunculara özel parmak kılıfı tanıtıldı

Razer oyuncu ekipmanlarıyla adını duyurmuş şirketlerden biri. Özellikle farklı hamleler yapmasıyla adını da sıklıkla duyduğumuz Razer, daha önce tost makinesi, farklı kupa tutucular, sandalye, pelüş hayvanlar ve kulaklık özelliği de olan gözlükler ile adından söz ettirmişti.

Haberin Devamı

Gerçekten gerekli miydi Razer’dan oyunculara özel parmak kılıfı tanıtıldı

Razer bu ürüne Gaming Finger Sleeves adını veriyor ve daha iyi bir dokunma deneyimi sunduğu için oyunda yüksek performans vadediyor. Özel bir kumaştan üretilen bu parmak kılıfları, yüksek hassasiyet sunun kumaşlarla üretilmiş.

Yoğun kullanımlarda telefonun ısınmasına karşılık olarak bu parmak kılıfları elleri olası ısınmalardan koruyor. Ürün kutudan iki adet şekilde çıkıyor ve yaklaşık 10 dolarlık bir fiyatı var.