Teknoloji GoPro, Hero 6 Black modelini 28 Eylül'de tanıtıp piyasaya sürecek

GoPro, Hero 6 Black modelini 28 Eylül'de tanıtıp piyasaya sürecek

26.09.2017 - 11:55 | Son Güncellenme:

GoPro, merakla beklenen yeni aksiyon kamerası Hero 6’nın tanıtım tarihini açıkladı. GoPro, Hero 6 Black’in 28 Eylül’de gerçekleşecek etkinlikte tanıtılacağını duyurdu.

GoPro, Hero 6 Black modelini 28 Eylülde tanıtıp piyasaya sürecek

milliyet.com.tr

Haberin Devamı

GoPro, yurt dışındaki basın mensuplarıyla paylaştığı bir basın davetiyesiyle 28 Eylül Perşembe günü ABD’nin San Francisco şehrinde bir etkinlik düzenleyeceğini duyurdu. Bu etkinlikte ise firmanın merakla beklenen yeni aksiyon kamerası Hero 6 Black tanıtılacak. Şirketin CEO’su Nick Woodman’ın ev sahipliğinde etkinlik Türkiye saatiyle akşam 19.00’da başlayacak.

GoPro, Hero 6 Black modelini 28 Eylülde tanıtıp piyasaya sürecek

GoPro'nun yeni aksiyon kamerası Hero 6 Black modeline ait olduğu iddia edilen bir görsel daha önce internette yayınlanmıştı. Hero 6 Black, büyük ölçüde Hero 5'e benziyordu. Hero 6'nın 12 megapiksel çözünürlükte 4K 60 fps ve 240 kare 1080p video çekeceği söyleniyor. 10 metreye (33 fit) kadar da suya dayanıklı. Hero 5 4K 30 FPS video çekiyordu.

Haberin Devamı

Bunlara ek olarak Hero 6'nın iki kat daha hızlı olduğu, daha iyi aktarım hızları sunduğu ve gelişmiş dijital görüntü sabitleme ile düşük ışık performansına sahip olduğu belirtildi. Hepsi GP1 olarak bilinen yeni bir işlemci sayesinde.

Hero 6'nın yurt dışında 499 dolar fiyat etiketine sahip olacağı tahmin ediliyor. Hatta Hero 6’nın tanıtım günü itibariyle satışa sunulması bekleniyor. Ayrıca GoPro’nun 360 derece kamerası Fusion ve drone’u Karma hakkında da bazı yeni bilgiler sunması bekleniyor.