Teknoloji GTA 5’in Türkçe Yaması Yayınlandı!

GTA 5’in Türkçe Yaması Yayınlandı!

05.07.2015 - 10:42 | Son Güncellenme:

TechnoGame ekibi tarafından GTA 5 için hazırlanmakta olan Türkçe yama, kullanıma hazır hale geldi... Son yılların en popüler oyunlarından olan ve bunu satışları ile kanıtlayan Grand Theft Auto 5, TechnoGame...

GTA 5’in Türkçe Yaması Yayınlandı

TechnoGame ekibi tarafından GTA 5 için hazırlanmakta olan Türkçe yama, kullanıma hazır hale geldi... Son yılların en popüler oyunlarından olan ve bunu satışları ile kanıtlayan Grand Theft Auto 5, TechnoGame ekibi sayesinde dilimize uyarlandı. Geliştirici firma Rockstar, her ne kadar yamayı resmi olarak yayınlamayı kabul etmese de kullanıcıların tümü Türkçe yamayı indirerek kurabilirler. Nurullah Aktaş önderliğinde geliştirilen yama, proje sayfasına göre tam 30 kişilik bir ekip yardımıyla hazırlandı.

Haberin Devamı

GTA 5'in PlayStation 3'teki dil dosyalarından yola çıkarak başlanan yamaya PC sürümünün gelmesiyle çoğalan bonus dil dosyaları da Türkçe bir şekilde eklendi. Bunun sonucunda oyun, %100 bir şekilde dilimize uyarlamış oldu. Ana menü, hikaye modu, GTA Online, ek içerikler, Rockstar fonksiyonları ve güncellemeler, Türkçeye çevrilmiş durumda. Türkçe yamaya bu sayfa üzerinden ulaşmanız mümkün. TechnoGame ekibine göre bu yamanın GTA Online'dan yasaklanma gibi bir durum teşkil etmediğini belirtelim.