Oyun GTA 6'da başrol bir kadın karakter olabilir! Peki GTA VI nerede geçecek?

GTA 6'da başrol bir kadın karakter olabilir! Peki GTA VI nerede geçecek?

06.03.2018 - 16:40 | Son Güncellenme:

Dark Souls III'ü sızdıran aynı YouTube kanalı, bir sonraki GTA'nın bir kadın ana karaktere sahip olacağını iddia ediyor. GTA 6 (GTA VI) aynı zamanda tıpkı GTA Vice City'de olduğu gibi Miami'de geçecek. Aynı zamanda GTA evreninde ilk kez bir kadın karakteri kontrol edebiliriz.

GTA 6da başrol bir kadın karakter olabilir Peki GTA VI nerede geçecek

Onur Binay/millliyet.com.tr

Haberin Devamı

Grand Theft Auto VI söylentileri bu zamana kadar pek doğruya dönüşmedi. Rockstar, duyurularını sıklıkla değiştirmesinin yanında oyun hakkında elle tutulur pek bir şey de paylaşmıyor. YouTube'da The Know adlı kanal, bir sonraki Grand Theft Auto'nun üç ila dört yıl içinde (yani 2021 veya 2022) piyasya çıkacağını ve Güney Amerika'da geçeceğini söyledi. GTA VI'da oynanabilir bir kadın karakter olduğu iddia ediliyor. Ancak GTA V'te olduğu gibi birden çok kahramanın bulunup bulunmayacağına dair bir bilgi yok. Ayrıca GTA 6, Project America olarak nitelendiriliyor.

Oyunun 80'li yıllarda geçip geçmeyeceği de belli değil, ancak GTA Vice City gibi olacağı yönünde iddialar var. Bununla birlikte Vice City, Güney Amerika, Miami'de geçtiğinden ve verilen görevlerden biraz Scarface'i de anımsatıyordu. Yeni oyun ise bunların hepsi alıp inandırıcı derecede mümkün kılabilir. Ancak sorun şu, herkes bunu yaptı ve bu gerçekleşirse tutmayabilir.

Haberin Devamı

Aynı kanal, daha önce Dark Souls III hakkında sızıntılarda bulunmuş ve haklı çıkmıştı. Bu yüzden GTA VI hakkında söyledikleri gerçeğe dönüşebilir.

Kesinlikle Rockstar'dan uzun bir süre daha resmi bir açıklama gelmeyecek. Çünkü Red Dead Redemption II, bu sonbaharda geliyor olması. Aynı zamanda GTA Online da oldukça popüler. Ancak iş açısından bakıldığında Rockstar'ın başka bir oyun daha yapması gerekiyor.

GTA 6 (GTA VI) hakkında yeni bilgiler geldikçe sizlerle paylaşacağız.