Teknoloji Hangi Akıllı Telefon Almak İstediğinizi Google’a Sorun…

Hangi Akıllı Telefon Almak İstediğinizi Google’a Sorun…

13.06.2015 - 14:15 | Son Güncellenme:

Android.com üzerinde yayımlanan bir web aracı, size hangi akıllı cihazın daha uygun olduğunu söylüyor! Detaylar haberimizde… Her geçen gün akıllı telefon modellerinin biraz daha artmasıyla kızışan rekabet, kullanıcının kafasını da...

Hangi Akıllı Telefon Almak İstediğinizi Google’a Sorun…

Android.com üzerinde yayımlanan bir web aracı, size hangi akıllı cihazın daha uygun olduğunu söylüyor! Detaylar haberimizde… Her geçen gün akıllı telefon modellerinin biraz daha artmasıyla kızışan rekabet, kullanıcının kafasını da karıştırmaya yetiyor. İlk çıktığı zamanlara nazaran tablet, ultrabook ve notebook modellerinde temel işler(sosyal ağ dolaşımları, Word, excel, mail kontrolleri ve video izleme vb.) yapan kullanıcılar, büyük ekranlı akıllı telefonları tercih eder oldu.

Haberin Devamı

Hal böyle olunca da, hangi modelin tercih edileceği konusunda kafalar oldukça karışıyor. Batarya güçleri, kamera donanımları, işlemci hızları, kasa farklılıkları, ekran çözünürlükleri gibi birçok tercih niteliği nedeniyle karar veremeyen kullanıcılar için Google, Android.com üzerinde bir web aracı yayımladı. XDA Developers’daki bir kullanıcı tarafından keşfedilen rehber aracı, WhichPhone adıyla karşımıza çıkıyor. Android.com’un uzantısı olan bir site üzerinden 12 farklı kategoriye ait akıllı telefon modellerinin seçilmesi konusunda hizmet sunan Google, tahmin edersiniz ki listede yalnızca Android’li cihazlara yer veriyor. Google’ın tüm Android işletim sistemli akıllı cihazlarını bir çatı altında toplaması, Android’ciler için iyi bir rehber olacak gibi görünüyor. Web sitesine buraya tıklayarak gidebilirsiniz.