Teknoloji Honor Android 9.0 Pie güncelleme takvimi belli oldu

Honor Android 9.0 Pie güncelleme takvimi belli oldu

16.01.2019 - 12:40 | Son Güncellenme:

Honor, telefonları ile ilgili Android 9.0 Pie güncelleme takvimini duyurdu. Geçtiğimiz aylarda Türkiye pazarında satışa sunulan bazı Honor telefon modellerine Android 9.0 Pie ve EMUI 9.0 arayüzü güncellemesi verilmeye başlandı.

Honor Android 9.0 Pie güncelleme takvimi belli oldu

Honor, telefonlarına en yeni ve güncel işletim sistemi olan Android 9.0 Pie ve EMUI 9.0 arayüz güncellemesini vermeye başladı. İlk etapta Honor 10, Honor Play, Honor 8Xmodelleri bu yeni güncellemeleri alacak.

Haberin Devamı

Honor 10 ve Honor Play modellerini Türkiye’de kullananların almaya başladığı güncellemeler önümüzdeki aylarda diğer modellere de gelmeye başlayacak. Buna göre Honor 8X Şubat, Honor 9 Lite Haziran ve Honor 7X de Temmuz ayından itibaren Android 9.0 Pie ve EMUI 9.0 güncellemelerini alacak.

Android 9.0 Pie tabanlı EMUI 9.0 arayüzü kullanıcılara birçok yenilik sunuyor Yeni arayüz daha akıllı, daha akıcı ve daha basit bir işletim sistemi deneyimi sağlıyor. Bu yenilikler, güvenlik, AI odaklı akıllı yaşam özellikleri, cihaz yönetimi ve kullanılabilirlik gibi alanlarda kullanıcı deneyimini önemli ölçüde geliştiriyor.