Teknoloji Hotmail, Yahoo ve Gmail’in Özellikleri…

Hotmail, Yahoo ve Gmail’in Özellikleri…

14.01.2014 - 11:05 | Son Güncellenme:

Hotmail ve Gmail her zaman kullanıcı sayılarını arttırarak yayınlarını sürdürdüler.

Hotmail, Yahoo ve Gmail’in Özellikleri…

Hotmail ve Gmail'in yanında Yahoo'da kullanıcı sayısını arttırdı ama son zamanlarda ortaya atılan Yahoo sistemlerindeki virüs iddiaları Yahoo şirketini zor durumda bıraktı.


Yahoo; ilk olarak hayatımıza arama motoru olarak girdi. Kendini geliştirip kullanıcı sayısında artış olan yahoo, e-posta hizmeti de vermeye başladı. Yahoo ilk internet ortamında fazla kullanıcısı olmazken şimdiler de kullanıcı sayısındaki artış nedeni ile ilk sıralara çıkmaya başladı. Yahoo kullanım olanakları ile diğer e-posta hizmetlerinden farklı hizmetler vermektedir.

Haberin Devamı

Yahoo kullanıcılarına birçok farklar yaratmaktadır. Değişen günümüzde e-posta hizmetleri arasında rekabet oldukça fazladır. Yahoo ve Hotmail aynı e-posta iletimi gibi görünse de iki e-posta hizmeti de birbirlerinden farklı ve değişik hizmetler vermektedirler. Kullanıcıları tarafından her iki e-posta hizmeti de çok sevilip kullanılmaktadır. Hotmail ve Yahoo her geçen gün kullanıcı sayısında artmalar yaşanmaktadır.

Gmail; Google’nin sunduğu ücretsiz e-posta hizmetidir. Tüm önemli dosya, müzik, resim ve iletilerinizi saklayabilirsiniz. Gmail anlık mesajlaşmayı e-posta ile birleştirmektedir. Çevirim içi olduğunuz süre zarfında arkadaşlarınız ile iletişim olanağına sahip olun. Gelen e-postalarınızı silmeden Gmail kullanımınızı sürdürebilirsiniz. Yenilikçi Google kullanımı ile engellemiş olduğunuz e-posta adreslerinden gelen maillerinizi anında temizler. Güvenlik olanakları ile diğer e-posta hizmetlerinden oldukça farklıdır. Gmail yeni nesil olmakla birlikte Hotmail hizmeti gibi oda kullanıcı sayısında her geçen gün daha da artmaktadır. Gmail ve Hotmail ile dosya ve belgelerinizi güvenli bir şekilde saklayabilirsiniz. Gmail ile Hotmail arasındaki en önemli fark; Gmail daha sade ve düzensiz bir yapıya sahip, Hotmail ise daha renkli ve sol tarafındaki kutucukları ile daha kullanışlı hale geliyor.

Haberin Devamı

Hotmail kullanımı kullanıcı sayısı olarak e-posta hizmeti alanında ilk hizmet veren site olma özelliğini hala taşımaktadır. Hotmail ilk hayatımıza girdiği andan itibaren kullanılma özellikleri bakımından herkes tarafından sevilip kullanıldı. Uzun yıllar rekabet ortamından uzak olarak açık ara zirve de kaldı. Zirvedeki yerini bırakmak istemeyen Hotmail son yıllarda kendini yenileyerek kullanıcıları için daha renkli ve kolay kullanım olanağına sahip olmaktadır. Hotmail aynı kullanıcıları Outlook hizmetine geçiş yaptı. Outlook sistemine geçiş yapan Hotmail daha fazla kullanıcı sayısına ulaşmayı başardı. Yahoo, Hotmail, Gmail e-posta hizmetleri her geçen gün daha fazla kullanıcıya hitap etmektedir.