Teknoloji HTC One M10 Üstün Özelliklerde Kamera İle Geliyor

HTC One M10 Üstün Özelliklerde Kamera İle Geliyor

12.02.2016 - 14:43 | Son Güncellenme:

Bu zamana kadar farklı konulardaki dedikodular ile gündeme gelen HTC One M10, bu sefer ise bünyesinde taşıyacağı kamera ile haber konusu oldu…

HTC One M10 Üstün Özelliklerde Kamera İle Geliyor

Son zamanlarda düşüş yaşaması ile mobil sektörün en çok konuşulan firmalarından bir tanesi olan HTC, bildiğiniz üzere satışa sunduğu son akıllı modelleriyle birlikte ne yazık ki beklediği başarıyı elde edememişti. Birden fazla telefon çıkaran şirket, ne yazık ki kullanıcılardan yeteri derecede ilgi görememiş ve sonucunda düşük seyreden satış rakamlarıyla geçtiğimiz yılı kapatmıştı. Yeni yıl ile birlikte karşımıza yenilikçi bir yapıda çıkmak isteyen yönetim ise bu sefer HTC One M10 modeli fark yaratmayı arzuluyor. Nitekim cihazın sahip olduğu iddia edilen özellikleri de bu arzunun ne denli gerçeğe dönüşeceğini kanıtlar nitelikte.

Haberin Devamı

Ortaya atılan yeni iddialara göre HTC One M10, beraberinde oldukça kaliteli fotoğraf ve video çekebilen bir kamera ile gelecek. Cihaz üzerinde yüksek kalitede bir lense yer vermeye hazırlanan HTC, Sony tarafından üretilen IMX377 sensörünü kullanacak. En son çıkan Nexus modellerinde de karşımıza çıkan bu sensör, daha farklı bir hal alarak One M10’da yer alacak. Zira kamera, piksel oranı 1.55µm olan bir lense ev sahipliği yapıyor. Bu da oldukça üstün kalitede görüntüler çekebileceğimizi kanıtlar nitelikte.

12 MP çözünürlük sunan bir kameraya sahip olacağı söylenen HTC One M10’un ön tarafında ise 5 MP netliğinde görüntüler yakalayan selfie kamera bulunacak. Düşük ışıklarda oldukça üstün kalitede fotoğraflar çekmemize olanak sağlayacak olan cihaz, düşük aralığı ile birlikte açıkçası merakla beklenenler arasında girdi diyebiliriz.