Teknoloji HTC One X9 ve HTC One M10, Gelecek Yıla Göz Kırptı!

HTC One X9 ve HTC One M10, Gelecek Yıla Göz Kırptı!

11.11.2015 - 10:56 | Son Güncellenme:

Son günlerde adını duymaya başladığımız HTC One X9 ve HTC One M10 modellerinin çıkış tarihileri sızmış durumda. Söylentiler gelecek yılı işaret ediyor... Çıkardığı yeni amiral gemi modelleri ile umduğunu bulamayan...

HTC One X9 ve HTC One M10, Gelecek Yıla Göz Kırptı

Son günlerde adını duymaya başladığımız HTC One X9 ve HTC One M10 modellerinin çıkış tarihileri sızmış durumda. Söylentiler gelecek yılı işaret ediyor... Çıkardığı yeni amiral gemi modelleri ile umduğunu bulamayan ancak buna rağmen çalışmalarını son sürat devam ettiren HTC, bu sefer One X9 ve One M10 modelleri ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. İki yeni akıllı telefon üzerinde çalıştığı iddia edilen firma, yeni cihazlarını gelecek yıl içerisinde satışa sunmuş olacak.

Haberin Devamı

Elimizde resmi bir bilgi bulunmuyor ancak iddialar oldukça güçlü. Belirtilenlere göre HTC, ilk olarak One X9'u piyasaya sürecek. 2016'nın başlarında daha doğrusu ilk çeyreğinde yeni modelini görücüye çıkaracak olan firma, birkaç ay sonra ise karşımıza One M10 ile çıkacak. İki model arasındaki zaman aralığının 2 - 3 ay olacağı tahmin edilmekte. Şimdilik One X9'un özellikleri resmi olmasa da biliniyor.

MediaTek yonga setini bünyesinde taşıyacak olan X9, 5.5 inç büyüklüğünde Full HD büyüklüğünde bir ekran ile gelecek. 2 GB RAM'in yer alacağı modelde 16 GB depolama alanı, 3MP / 4UP kamera ve 3000 mAh batarya gibi özellikler de bulunacak. M10 hakkındakiler ise şimdilik gizemini koruyor. Ancak bu modelin üst düzey olacağı ve yeni nesil özellikler ile geleceği bilinenler arasında.