Teknoloji HTC One Yeni Modeli İle Geliyor!

HTC One Yeni Modeli İle Geliyor!

05.08.2013 - 08:52 | Son Güncellenme:

One modeli ile başarıyı ve yakalayan HTC, yeni modeli ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

HTC One Yeni Modeli İle Geliyor

Akıllı telefon pazarında yaşanan kıran kırana mücadele devam ederken,nin ve’in ardından, One modeli ile başarıyı ve yakalayan HTC, yeni modeli ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

HTC, uzunu süredir elde edemediği başarıyı One modeli ile elde etmesinin ardından yeni modelini yi kullanarak One modeli üzerine devam ettiriyor.

Teknoloji ve tasım açısından birçok akıllı telefon kullanıcısının rüyalarını süsleyen HTC One kendisini daha da büyütüp genişleterek HTC One Max adı ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Diğer markaların ürünleri ile karşılaştırmak gerekirse Samsung Galaxy Note 2 veya Galaxy Mega ile göğüs göğse mücadele edebileceği düşünülen HTC One Max, birçok yorumcu tarafından Sony Xperia Z Ultra’nın pazardaki en büyük rakibi olacağını iddia ediliyor.

Eylül ayında Apple’ın müjdelemesi beklenilen 2 telefon ile eş zamanlı olarak Almanya’da düzenlenecek olan IFA etkinliğinde karşımıza tüm detayları ile çıkması beklenen HTC One Max, akıllı telefon üreticilerini şimdiden tedirgin ederken, teknoloji severleri heyecanlandırmayı başardı.