Teknoloji HTC Vive İçin Müjde

HTC Vive İçin Müjde

27.06.2016 - 16:07 | Son Güncellenme:

Sanal gerçeklik gözlükleri arasında önemli bir yere sahip olan HTC Vive, bundan böyle daha fazla içeriğe sahip olacak. İşte detaylar…

HTC Vive İçin Müjde

Giyilebilir cihazların gün geçtikçe popüler hale gelmekte olduğu bir gerçek. Pek çok teknoloji devi bu durumu görmüş olacak ki hızlı bir şekilde sektöre dahil olmaya çalışıyor. Samsung, Sony, LG ve HTC gibi daha nice büyük firma, şu anda sanal gerçeklik gözlüğü hazırlamakta. Hatta kimi firmalar çoktan ürünlerini satışa sunmuş durumda. Bunun yanı sıra Oculus Rift ve geliştirilme sürecinde olan diğer gözlüklerin de heyecanla beklendiği bir gerçek. Ancak satışı başlayan ürünlerin de şimdilerde başarıya ulaştığını söyleyebiliriz. Nitekim kullanıcılara ulaşan HTC Vive, bu duruma kanıt olarak gösterilebilir. Oldukça yoğun bir talep ile karşılaşan HTC, şimdilerde ise içerik sayısını arttırmak ile meşgul.

Haberin Devamı
Daha Fazla Oyunu Destekleyecek

Açıklanan bilgilere göre HTC Vive sanal gerçeklik gözlüğü, daha fazla içeriği desteklemesi adına Oculus Rift mağazasını bünyesine katmaya hazırlanıyor. Eğer beklenen şey gerçekleşir ise Vive sahipleri Oculus için hazırlanan içeriklere ulaşabilecekler. Bir nevi entegre süreci başlatan HTC, Rift-only dışındaki oyunların tamamını kendi gözlüğü üzerinden de sunmak istiyor.

Haziran Güncellemesi Önemli

Konuyla ilgili açıklama yapan HTC, haziran güncellemesi ile beraber önemli ölçüde içerik desteği sunacaklarını ve bu sayede hem geliştiricilere hem de Vive sahiplerine daha fazla alan yaratacaklarını belirtti. Bir bakıma bu ayki güncellemenin büyük bir öneme sahip olduğunu da söylemek mümkün.