Teknoloji Huawei Band 6 piyasaya sürüldü! 96 egzersiz modu var

Huawei Band 6 piyasaya sürüldü! 96 egzersiz modu var

09.07.2021 - 10:35 | Son Güncellenme:

Akıllı bileklik tarafında oldukça iddialı olan Çin merkezi Huawei, Band 6 bilekliğini tanıttı. Akıllı cihaz, pazardaki yerini 96 egzersiz moduyla aldı.

Huawei Band 6 piyasaya sürüldü 96 egzersiz modu var

Huawei Band 6, daha geniş bir ekran ile bizleri karşılıyor. 1.47 inçlik AMOLED 2.5D dokunmatik ekran ile gelen cihaz, 283 ppi piksel yoğunluğuna sahip. Kadranların özelleştirilmesi için 100'den fazla saat arayüzü bulunuyor. 

Haberin Devamı

HUAWEI BAND 6 OLDUKÇA ŞIK VE SPOR YAPAN KİŞİLERE SESLENİYOR

Akıllı bileklikler, özellikle yaktıkları kalorileri takip etmek isteyenlere sesleniyor. Akıllı fitness takipçileri şu sıralar oldukça popüler. Hareketsiz bir yaşama geçen milyonlarca kişi evde giriş seviyesi de olsa spor yapmaya başladı. Bu kapsamda yaptıkları egzersizleri izleyen cihazları tercih etmeye başladılar. 

Huawei Band 6 ise 11 profesyonel egzersiz modu, top oyunları, dans türleri ve dahası dahil olmak üzere toplamda 96 egzersiz modunu destekliyor. Bluetooth 5.0 bağlantısına sahip olan bu cihaz, Android 5.0 üstü cihazlarda çalışıyor. 50 metreye kadar suya dayanıklılık sunan akıllı bileklik, 14 güne kadar pil ömrünü destekliyor. 180mAh batarya ile çalışan cihaz 5 dakikalık şarj ile iki günlük kullanım da sunuyor. 

Haberin Devamı

Cihaz farklı renk seçenekleriyle yaklaşık 41 dolarlık bir fiyatla Hindistan'da satışa çıkarıldı.