Teknoloji HyperX'ten RGB aydınlatmalı yeni oyuncu mouse'u: Pulsefire Surge

HyperX'ten RGB aydınlatmalı yeni oyuncu mouse'u: Pulsefire Surge

10.04.2018 - 14:06 | Son Güncellenme:

Kingston'ın oyunculara yönelik bölümü olan HyperX, HyperX Pulsefire Surge oyuncu mouse’unu piyasaya sürdü. 360 derece RGB aydınlatma ile gelecek fare, Pixart 3389 sensörüyle 16.000 DPI sunacak.

HyperXten RGB aydınlatmalı yeni oyuncu mouseu: Pulsefire Surge

Pulsefire Surge, Pxart 3389 sensörü ve 16.000 DPI çözünürlüğüyle üst düzey hassaslık sağlıyor. Omron anahtarlarının kullanıldığı sol ve sağ düğmeler 50 milyon tıklamaya kadar dayanıklı. 360 derece RGB aydınlatma efektlerine de sahip mouse’u HyperX NGenuity yazılımıyla kişiselleştirebilirsiniz. Bu sayede oyuncular sistemlerine veya çevrelerine uyan renkleri seçip çok daha etkileyici bir oyun deneyimi yaşayabiliyor. HyperX Pulsefire Surge oyuncu mouse’u yakın zaman önce, prestijli Red Dot 2018 ürün tasarımı ödülünü kazandı.

Haberin Devamı

Pulsefire Surge’de 16.000 DPI’a kadar destek veren 5 adet özelleştirilebilir yerleşik DPI ayarı bulunuyor. Oyuncular kendi bireysel tercihlerine veya tarzlarına göre istedikleri ayarı yapabiliyor. Dahili bellek sayesinde kullanıcılar, aydınlatma ayarlarını ve efektleri üç farklı profile kaydedebiliyor, istedikleri yerde bu profilleri kullanabiliyor. HyperX NGenuity yazılımıyla LED aydınlatmayı da özelleştirebilen kullanıcılar, 360 derecelik ışık çemberi, DPI düğmesi ve HyperX logosu için RGB renkler seçebiliyor. Ek olarak, sensör performansı ayarları, makrolar ve DPI ayarları gibi gelişmiş özelleştirme araçları da bulunuyor.

Pulsefire Surge, rahat hareket imkanı ve daha uzun ömür için örgülü, esnek bir kabloya sahip. HyperX Pulsefire Surge, 329 TL fiyatla Mayıs başında Türkiye’de satışa sunulacak.