Teknoloji "iGaranti" İle Sosyal Bankacılık

"iGaranti" İle Sosyal Bankacılık

10.05.2013 - 11:05 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz günden itibaren tanıtımlarının yapıldığı iGaranti, sosyal bankacılık dönemini başlatıyor! Projenin reklam yüzü Mazhar Alanson ve Apple'ın efsanevi ismi Steve Jobs'ın benzerliği ile de dikkatleri üzerine çekti.

iGaranti İle Sosyal Bankacılık

Garanti Bankası tarafından başlatılan ve aynı zamanda proje olarak yürütülen sosyal bankacılığın uygulaması App Store’daki yerini aldı. Alışılmış mobil bankacık uygulamasından biraz farklı olarak mobil bankacılığa yeni bir soluk getirecek iGaranti, kullanıcıların yatırımları için yeniden tasarlandı.

Haberin Devamı

iGaranti’nin kullanıcılarını cezbettiği ve şimdilik en göze batan özelliği ise sosyal ağlarla her an bağlı olarak işlem yapması. Başka bir deyişle Foursquare, Facebook, Twitter gibi sosyal ağlar bu uygulamayla eşzamanlı çalışarak, Facebook ara yüzünden arkadaşınızın size gönderdiği parayı iGaranti’de görebiliyor veya çekebiliyorsunuz.

iGaranti’nin sağladığı avantajlar:
iGaranti uygulamasını ve hizmetini var olan banka/kredi kartı hesabınızı yönetmek için kullanabiliyorsunuz, şayet hesabınız veya kartınız yoksa uygulama üzerinden kolayca başvuru yapabiliyorsunuz. Aynı zamanda iGaranti kendine özel bir de özellik marketine sahip.
Bu marketten edineceğiniz “QR ile ödeme”, “Akıllı teklifler”, “Paramatik”, “Banka transferleri”, “Hesaplarım”, “Birikimlerim” ve “iGaranti Sosyal Ağım” gibi birçok seçenekle hesap kontrollerinizi daha da zenginleştirebilir ve hızlanabilirsiniz.
Alışveriş sektörünün yeni tarifi e-ticaret platformlarıyla da anlaşmalı olan iGaranti, Markafoni, Bonubon, Biletix gibi sitelerde kullanıcıya extra indirim imkanı sunuyor. Aynı zamanda birikim hesabınızdan ödemek isterseniz tutarın yalnızca %50’sini ödemeniz yeterli oluyor.
iGaranti uygulaması başındaki “i” den de anlaşıldığı gibi şimdilik sadece Apple cihazlarında kullanılıyor ancak yakında başka isimlerle de olsa en azından android kullanıcıları için de bir servis sağlayacaklarını düşünüyoruz. iGaranti iOS uygulamasını indirebilirsiniz.

Yazarlar