Teknoloji Infinite Warfare Beğenilmedi

Infinite Warfare Beğenilmedi

09.05.2016 - 14:05 | Son Güncellenme:

Call of Duty: Infinite Warfare videosu bir hafta önce yayınlandı. Yayınlanan video 1 haftada YouTube’un en beğenilmeyen oyun videosu olmayı başardı.

Infinite Warfare Beğenilmedi

Videonun beğenilmeme sayısı roket gibi artıyor. Görünen o ki bu durum Activision yatırımcılarını rahatsız etti ve durum ciddi bir hal aldı. Oyun toplulukları ise durumu tam gaz protesto etmeye devam ediyor.

Haberin Devamı
Şirket Açıklama Yapmak Zorunda Kaldı

Çok ciddi boyutlara ulaşan durum sonucunda Activision’ın CEO’su Eric Hirshberg bir açıklama yapmak zorunda kaldı. Bugün düzenlenen yatırımcılar toplantısında konuşan Hirshberg bu konuya değinmek zorunda kaldı. Kendisi konuşmasında ilk olarak oyuncuların ne kadar tutkulu olduğundan bahsetti. Bu endüstrinin ve sektörün hayranlarının başka bir şeye benzemediğini ve oyuncuların seriyi kendilerinin gibi sahiplenip bundan dolayı böyle güçlü bir tepki verdiklerini dile getirdi. CEO dünyadaki çok az şeyin Call of Duty gibi bir tutku yaratabileceğini ve bunun iyi bir şey olduğunu söyledi.

İlginizi Çekebilir: Call of Duty: Infinite Warfare’den İlk Video Geldi Hayranlar Mağdur Olmayacak

Hirshberg bu tepkiyi verenlerin nostaljik tarzda ki ayakların yere bastığı türdeki oyunları sevdiğini ve işte tam bu yüzden Modern Warfare’ın yeni bir versiyonunu yaptıklarını açıkladı. Hayranların bir diğer kısmı ise yeni oyunlarla yer yıl yenilikçi tecrübeler edinmeyi seviyor. Infinite Wars ise bu tarz hayranlara hitap edecek. Bir diğer taraftan ise yayınlanan videonun aldığı izlenme başına beğenme sayısı ise şimdiye kadar ki en yüksek oran. Gerçektende Call of Duty serisinin hayranları tam olarak ikiye bölünmüş durumda. Videonun şu anki istatistikleri ise 11.993.923 izlenme sayısı, 231.860 beğenme sayısı ve 826.918 beğenilmeme sayısı.

MSI’dan Yeni Masaüstü Bilgisayarı