Teknoloji Injustice 2’nin İlk Videosu Yayınlandı

Injustice 2’nin İlk Videosu Yayınlandı

09.06.2016 - 13:44 | Son Güncellenme:

DC Comics kumar oynadı ve Batman v Superman ile ciddi bir evrene giriş yaptı ama beklenen başarı gelmedi. Benzer bir hüsran Injustice 2 ile yaşanacak mı?

Injustice 2’nin İlk Videosu Yayınlandı

Film hem eleştirmenlerden hem de gişeden beklediği başarıyı sağlayamadı. O zamandan beri bazı değişikliklerin yapılacağı he şirketin diğer filmi Suicide Squad‘a biraz espri ve renk katılacağı söyleniyor. Büyük olasılıkla DC’nin dövüş oyunu Injustice‘in devamı olacak olan Injustice 2 için çalışmalar Batman v Superman filminden çok önce başladı. Çünkü oyun DC evreninin renksiz, mekanik ve tek düze stilini yansıtıyor.

Haberin Devamı
Büyük İlgi Uyandırdı

Video yayınlandığı anda internette büyük bir ilgi uyandırdı. Video orijinal oyundan daha da karanlık bir yerde sadece uzun bir floresanın aydınlattığı koridorda geçiyor. Batman, Superman, Flash ve diğerleri birbirlerini mahvetmeye çalışıyor. Injustice 2 tıpkı kendinden önceki oyun gibi Mortal Kombat oyunlarının çıktığı NetherRealm Studios‘tan geliyor. NetherRealm ilginç bir şekilde dövüş oyunlarının arasına hikayeler serpiştirerek dövüş oyunları için hikaye modu yaratmayı iyi biliyor.

Oyunun hikayesi ilk oyunun devamını anlatıyor. Polygon tarafından anlatılan hikaye ucundan biraz filme benziyor denebilir. Bu oyunda Batman ve takımı Superman‘in rejimini isteyen ve buna karşı olan topluluğu yola getirmeye çalışıyor. Stüdyoya göre burada Batman’e sataşılıyor. İlk oyuna göre daha büyük bir dünya bizi bekliyor. Injustice 2 2017’de piyasaya çıkacak. Oyun içi görüntüleri ve daha fazlasını önümüzdeki hafta E3 fuarında görebiliriz.