Apple iOS 13 özellikleri sızdırıldı!

iOS 13 özellikleri sızdırıldı!

01.02.2019 - 07:27 | Son Güncellenme:

Birkaç hafta önce test edilmeye başlandığı belirtilen iOS 13‘ün, bugün bazı önemli özellikleri ortaya çıktı.

iOS 13 özellikleri sızdırıldı

Apple, arayüz geliştirmelerini askıya alarak, eski nesil iPhone ve iPad modellerinin performanslarını iyileştirmeye odaklanmıştı.

Haberin Devamı

Bloomberg tarafından yayınlanan rapora göre Apple, iOS 13 ile birlikte birçok işlevsel özelliği kullanıcılarına sunacağı ortaya çıktı.

Bu yıl Haziran ayında düzenlenecek olan WWDC 2019 etkinliğinde tanıtılacak olan yeni iOS ile birlikte kullanıcılara daha önceden belirtildiği gibi özel bir karanlık mod özelliği sunulacak.

Kullanıcılarının uzunca bir süre beklediği bu özellik sayesinde, iOS cihazların gece kullanıma daha verimli hale getirilecek.

Bloomberg tarafından elde edilen bilgiler doğrultusunda, yeni iOS sürümündeCarPlay uygulamasında da ciddi iyileştirmeler yapılacağı belirtiliyor. Böylece, CarPlay uygulamasını daha stabil hale getirecek olan Apple‘ın, söz konusu bu uygulamaya da bazı işlevsel özellikler kazandırması da bekleniyor.

Haberin Devamı

Ayrıca Apple, tüm bu yeniliklerin haricinde iPad için de yeni bir ana ekran üzerinde çalıştığı da ortaya çıktı. Daha önceki raporlarla da gün yüzüne çıkartılan bu yenilik, Bloomberg raporlarınca da doğrulanmış oldu.

Son olarak iPad kullanıcıları için de bir takım çoklu görev özelliği üzerinde çalışan Apple, yeni İOS sürümü ile beraber bu bahsettiğimiz özellikleri kullanıcılara sunacak.