Teknoloji iOS 6.0.2 Batarya Ömrü mü Çalıyor?

iOS 6.0.2 Batarya Ömrü mü Çalıyor?

24.12.2012 - 09:39 | Son Güncellenme:

Apple'ın düzenli olarak güncellemeler sunduğu mobil işletim sistemi iOS'un son güncellemesi 6.0.2 ile ilgili olarak, batarya ömrünü kısalttığı yönünde şikayetler gelmeye başladı.

iOS 6.0.2 Batarya Ömrü mü Çalıyor

iOS'un sürekli olarak güncellenmesine alıştıysanız, her yeni güncellemenin beraberinde getirdiği yeni sorunlara da alışmışsınız demektir. Zira Apple, her yeni sürüm ile birlikte birçok özelliği cihazlara eklerken, beraberinde de birçok sıkıntı yaşatmasıyla ünlü olmuş durumda.

Haberin Devamı

Son olarak iOS 6.0.2'nin hazırlanması ile birlikte dünyanın dört bir yanından kullanıcılar işletim sisteminin cihazların batarya ömrünü kısalttığı ile ilgili şikayetlerde bulunmaya başladı.

Apple forumlarında ortaya atılan iddiaya göre, problem Wi-Fi bağlantısından kaynaklanıyor. Kullanıcılar sahip oldukları iPhone 5'i hiç kullanmadıkları halde üç saat içerisinde yüzde 40'a varan oranlarda şarjı tükenmiş olarak bulduklarını belirtiyor.

Firmadan konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı. Forumda da kullanıcıların şikayetlerine geri dönüş yapan bir yetkili henüz bulunmuyor. Bakalım Apple bu sorunu kabul edip ortadan kaldırma yoluna mı gidecek, yoksa görmezden gelerek kullanıcılarını mağdur mu edecek hep beraber göreceğiz.

Daha fazlası için ShiftDelete.Net sitesini ziyaret edebilirsiniz.