Teknoloji iPad Pro’nun Fiyatı Ne kadar Olacak?

iPad Pro’nun Fiyatı Ne kadar Olacak?

09.09.2015 - 15:56 | Son Güncellenme:

Apple'ın saatler sonra duyurması beklenen iPad Pro modeline dair yeni söylentiler mevcut. Detaylar haberimizde... Daha büyük ekranlı ve profesyonel kullanıma hitap eden tablet modeli iPad Pro, bir süredir ardı arkası...

iPad Pro’nun Fiyatı Ne kadar Olacak

Apple'ın saatler sonra duyurması beklenen iPad Pro modeline dair yeni söylentiler mevcut. Detaylar haberimizde... Daha büyük ekranlı ve profesyonel kullanıma hitap eden tablet modeli iPad Pro, bir süredir ardı arkası kesilmeyen iddialar ile haber konusu olmakta. Ekran boyutu, özel kalemi, ekranı ve daha nice özelliği ile gündeme gelen ürünün bugünse fiyatı hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. iPad modelleri arasında tepe cihaz konumunda yer alması beklenen tabletin buna göre de bir fiyata sahip olacağını söyleyebiliriz. En az 32 GB depolama seçeneği ile geleceği ön görülen iPad Pro, 9to5mac sitesine göre 799 dolar karşılığında alıcı bulacak. Elbette bu fiyat, tabletin 32 GB modeline ait. 64 GB alana sahip sürüm 899 dolar, 128 GB alan ile gelen versiyon ise 999 dolar etiket fiyatına sahip olacak.

Haberin Devamı

Eğer LTE bağlantı desteği de istenirse her bir model 130 dolar fiyat artışına tabi tutulacak. 12.9 inç boyutunda bir ekran ile gelmesi beklenen iPad Pro, Force Touch ekran teknolojisini bünyesinde barındıracak. Apple tarafından geliştirilen özel kalemi de destekleyecek olan modelin en az 3 GB RAM'e sahip olacağı da ön görülen bilgiler arasında. Ayrıca yeni iOS sürümünü de arkasına alacak olan tablet, değişen sistem özelliklerinin de nimetlerinden faydalanacak. Bahsettiğimiz bu bilgiler henüz resmiyet taşımıyor. Tam detayları Apple tarafından bu akşam TSİ 20.00'da düzenlenecek olan etkinlikte öğreneceğiz. Gelişmeleri sitemiz üzerinden takip edebilirsiniz.