Teknoloji iPhone 6S, Resmi Sitesinde Göründü

iPhone 6S, Resmi Sitesinde Göründü

08.09.2015 - 10:12 | Son Güncellenme:

Yarın tanıtılacak olan iPhone 6S'e ait olduğu iddia edilen görüntüler, Apple'ın resmi sitesinde görüntülendi. Türkiye saatiyle yarın 20.00' da tanıtılacak olan Apple'ın yeni akıllı telefonu iPhone 6S için son düzlüğe girilmiş durumda. iPhone 6S,...

iPhone 6S, Resmi Sitesinde Göründü

Yarın tanıtılacak olan iPhone 6S'e ait olduğu iddia edilen görüntüler, Apple'ın resmi sitesinde görüntülendi. Türkiye saatiyle yarın 20.00' da tanıtılacak olan Apple'ın yeni akıllı telefonu iPhone 6S için son düzlüğe girilmiş durumda. iPhone 6S, her ne kadar iPhone 6 kadar fazla sızıntı almasa da, yine de gelen küçük sızıntılarla haber olmayı başarmıştı. Tanıtımına bir gün kala gelen bu son sızıntı ise, Apple kullanıcılarını heyecanlandırmayı başardı.

Haberin Devamı

Apple'ın iPhone 6 Plus ile ortaya çıkan bükülme sorunlarına 6S'te kullanacağı 7000 serisi alüminyum ile çözüm getirileceği düşünülüyordu ki sızıntı görsellerde de bu kanıtlanmış oldu. iPhone 6S cihazlarına sağlamlık katacak olan 7000 serisi alüminyum, aynı zamanda cihazı günlük kullanımdaki çizilmelere karşı da daha dayanıklı hale getirecek. Ayrıca güncellenen RAM miktarı, kamera çözünürlüğü ve Force Touch teknolojisi de Apple kullanıcılarının beklediği yenilikler arasında yer alıyor.

Sızıntı resimlerle bir araya getirilen videoda, iPhone 6S'in boyutu ve kalınlığına ve aynı zamanda 4. renk seçeneği olan ''Altın Gül'' olarak adlandırılan bir renk seçeneği ile geleceği görülüyor. (Görüntüler sanki, Apple' ın webmasterleri tarafından, sitenin düzenlenmesi aşamasında sızdırılmış gibi.) Bakalım Apple, yarın tanıtacağı iPhone 6S ile kullanıcılarının beklentisini karşılayabilecek mi ? Murat Eynehan tarafından yazılan diğer haberlere burayı tıklayarak ulaşabilirsiniz.