Teknoloji iPhone 6S, Üç Farklı Dokunmayı Hissedecek

iPhone 6S, Üç Farklı Dokunmayı Hissedecek

07.09.2015 - 16:51 | Son Güncellenme:

Apple tarafından çok yakında tanıtılması beklenen iPhone 6S'e dair yeni bilgiler ortaya çıktı. İşte detaylar... Şu sıralar iPhone 6S modeli ile haber konusu olmaktan kaçamayan Apple, gün ışığına çıkan bilgiler...

iPhone 6S, Üç Farklı Dokunmayı Hissedecek

Apple tarafından çok yakında tanıtılması beklenen iPhone 6S'e dair yeni bilgiler ortaya çıktı. İşte detaylar... Şu sıralar iPhone 6S modeli ile haber konusu olmaktan kaçamayan Apple, gün ışığına çıkan bilgiler nedeniyle bir kez daha gündemde. Zira 9to5mac sitesinin yapmış olduğu habere göre firma, iPhone 6S cihazında kullanacağı Force Touch ile 3 farklı dokunma tarzını benimseyecek. Normalde iki farklı dokunma şekli ile geleceği ön görülen telefonun üçüncü dokunma tarzı da ortaya çıktı. Belirtilenlere göre iPhone 6S, tıklama ve basma dışında uzun süreli basma hızını da algılayabilecek ve buna göre komutları işleme koyacak.

Haberin Devamı

Bu da telefonun kullanımı esnasında yaşanan geniş çaplı kolaylığın nasıl bir seviyede olacağını kanıtlar nitelikte. 3D Touch Display adını kullanması beklenen firmanın üç farklı dokunuşu hissedecek olması, beraberinde rakiplerinden de ayrılacağı anlamına geliyor. Açıkçası bu dedikoduların gerçek olup olmadığı hakkında net bir yorumda bulunmak şimdilik pek mümkün değil. Kesin bilgiye, Apple tarafından 9 Eylül 2015 tarihinde düzenlenecek olan etkinlikte alacağız. Yeni gelişmeler adına bizi takip etmeye devam edin.