Teknoloji İphone 7 ne zaman çıkacak, özellikleri neler?

İphone 7 ne zaman çıkacak, özellikleri neler?

28.03.2016 - 14:35 | Son Güncellenme:

Herkesin merakla beklediği İphone 7'nin ne zaman çıkacağı büyük merak konusu haline geldi. Şu ana kadar ortalıkta dolaşan haberlere bakılırsa İphone 7 ile ilgili farklı bir çok açıklama yapılmış. Peki İphone 7 ne zaman çıkacak, özellikleri neler olacak?

İphone 7 ne zaman çıkacak, özellikleri neler

Son yıllarda geliştirdiği ürünler ile birlikte epey büyük bir başarı sağlamış olan ve şimdilerde yeni modeller üzerinde çalışan Apple, bildiğiniz üzere iPhone SE modelini geçtiğimiz günlerde resmi olarak tanıtmıştı. Dikkatleri bu telefon modeli üzerine çeken firma, aslına bakarsak kapalı kapılar ardında iPhone 7 modelini de geliştirmeye devam ediyor. Gün ışığına çıkan yeni bilgiler, yeni cihazın birtakım özelliklerini gözler önüne sermekte. Bu özellikler arasında yeni nesil teknoloji gelişmelerinin de var olduğunu söylemek mümkün.

Haberin Devamı

Araştırma konusunda oldukça profesyonel çalışmalara imza atan ve piyasanın analizini başarılı bir şekilde yapan Ming-Chi Kuo, paylaştığı yeni bilgiler ile iPhone 7’nin gündeme gelmesine yol açmış bulunmakta. Kuo’nun belirtmesine göre iPhone 7, beraberinde kablosuz şarj desteği ile birlikte gelecek. Akıllı telefonun aynı zamanda farklı bir ekran teknolojisini kullanacağı bilgisi de belirtilenler arasında yer almakta.

Gelelim Kuo’nun paylaştığı bilgiler arasındaki yegane önemli şeye. Kuo, Apple’ın 2018 yılında eğik ekranlı bir model üreteceğini söylüyor. Hatta bu modelin ismi, iPhone 7S olacak. Yani bir bakıma iPhone 7, bu yıl ya da gelecek yıla doğru satışa sunulacakken bir diğer üst modeli olan iPhone 7S ise 2018 yılında çıkarak teknolojik gelişmelerden nasibini almış olacak.

Haberin Devamı