Teknoloji iPhone 7 Pro'mu geliyor?

iPhone 7 Pro'mu geliyor?

20.07.2016 - 16:35 | Son Güncellenme:

Her Eylül ayında yeni bir adımla karşımıza çıkan Apple, iPhone 7 için teknoloji severleri meraklandırmaya devam ediyor. Hakkında birden fazla dedikodu çıkan iPhone 7 için yepyeni bir sızıntıyla meydana geldi. Bu yeni görüntü kafalarda bazı soru işaretlerini silerken yenilerine de yer verdi. iPhone 7 Pro hakkında detaylı bilgiler haberimizde...

iPhone 7 Promu geliyor

Henüz Eylül ayı gelmeden, adından sıkça söz ettiren iPhone 7, yeni bir sızıntı görüntüyle merakları bir nebze olsun giderdi. Meydana gelen bu görüntü, tüm kullanıcılara büyük bir sürpsiz oldu. iPhone 7 Pro'mu geliyor? İşte detaylar...

Haberin Devamı

iPhone 7'den gelen sızıntılar, bir yandan telefon hakkındaki bilgilerimizi artırırken, fotoğraflar aralarındaki çelişkiler nedeniyle bir yandan kafamızı karıştırıyor. NoWhereElse.fr'nin sızdırdığı son görüntüde iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'ın yanında bir iPhone 7 Pro da görünüyor.

iPhone 7 Promu geliyor

Her sızıntı için geçerli olan kural, burada da geçerli: Bu görüntüler gerçek iPhone 7 modellerini yansıtmıyor olabilir. Sızan fotoğrafta iPhone 7 Pro, çift kamerası ve smart connector portuyla öne çıkıyor. Pro'nun sahip olduğu diğer özellikler arasında 256GB'lık depolama alanı bulunuyor.

Bu görüntü, bazı iPhone sızıntılarında çift kameradan bahsedilirken, bazılarında neden tek kameranın gösterildiğini açıklıyor olabilir. Telefonların arkasındaki "S" işareti, dikkat çeken bir başka detay. iPhone 6S ve iPhone SE ile yeni tanıştığımızdan, içerisinde "S" harfi olan bir iPhone, garip bir tercih gibi görünüyor. Tabi, bu kasalardaki "S" harfinin bir önemi olmayabilir ve yerinde telefonların final sürümlerinde gerçek model isimleri yazabilir.