Teknoloji iPhone 8 ve iPhone 7s Plus tekrardan ortaya çıktı

iPhone 8 ve iPhone 7s Plus tekrardan ortaya çıktı

08.06.2017 - 16:36 | Son Güncellenme:

iPhone 8 ve iPhone 7s Plus hakkında yeni bilgiler gelmeye davam ediyor. Daha öncesinde de birçok sızıntı haberinde karşımıza çıkan Benjamin Geskin adlı Twitter kullanıcısı, iPhone 8 ve 7s Plus'ın çizim örneklerini sızdırdı.

iPhone 8 ve iPhone 7s Plus tekrardan ortaya çıktı

iPhone 8 ve diğer yeni iPhone'lar hakkında her gün yeni bir sızıntı gelmeye devam ediyor. En son Benjamin Geskin, Twitter'dan iPhone 8’in duyuru tarihini açıklamıştı. Şimdi yine aynı kullanıcı iPhone 8 ve 7s Plus'ın çizim örneklerini sızdırdı.

Haberin Devamı

iPhone 8 ve iPhone 7s Plus tekrardan ortaya çıktı

Görseldeki iPhone 8, daha önce ortaya çıkan tasarım örneklerine epey benziyor. Görselde baktığımızda iPhone 8'de yine önceki haberlerde de karşımıza çıkan dikey konumlandırılmış çift kamera kurulumu görüyoruz. Home tuşu da ön panelden kaldırılmış. Ekranın altına gömülmüş olabilir.

iPhone 8 ve iPhone 7s Plus tekrardan ortaya çıktı

iPhone 7s Plus'ın sızdırılan çizim örneğine baktığımızda ise iPhone 7 Plus modeliyle ön paneli hariç benzer özellikler gösteriyor. Arkada çift kamera kurulumu var. Ancak ön panelde ana ekran tuşu yine yok.

iPhone 8'in 3D algılamalı ön kamera ile gelmesi, ayrıca iPhone 7s ve iPhone 7s Plus'la birlikte kablosuz şarj desteği sunması bekleniyor. Parmak izi sensörünün ise ekranın altına gömüleceğine dair söylentiler var.

Yeni iPhone modelleriyle ilgili bilgiler geldikçe sizlere aktarmaya devam edeceğiz.