Apple iPhone 8'in şimdi de ekran koruyucusu ortaya çıktı

iPhone 8'in şimdi de ekran koruyucusu ortaya çıktı

20.06.2017 - 16:43 | Son Güncellenme:

Apple'ın merakla beklenen telefonu iPhone 8’in şimdi de ekran koruyucusu ortaya çıktı. Benjamin Geskin tarafıdnan paylaşılan ekran koruyucuya bakıldığında çerçevelerin oldukça inceldiği göze çarpıyor.

iPhone 8in şimdi de ekran koruyucusu ortaya çıktı

Apple'ın Eylül ayında tanıtması beklenen onuncu yıla özel iPhone'a dair her geçen yeni bir bilgi geliyor. iPhone 8'le ilgili önemli paylaşımlar yapan Benjamin Geskin'in son paylaşımları cihazın tasarımı hakkında yeni bilgiler veriyor.

Haberin Devamı

Paylaşılan temperli cam ekran koruyucu 5,8 inç büyüklüğünde. Ön kamera ve çeşitli sensörler ekranın üst kısmında ufak bir alanda yer alıyor. Temperli cam ekran koruyucunun dayanıklılık, yüksek görünürlük ve duyarlılık sunduğu, ayrıca uçtan uca ekran koruması sağladığı söyleniyor.

Ön yüzeyde ana ekran tuşu için herhangi bir bölüm yok. Çerçeveler ise oldukça inceltilmiş hatta neredeyse kaldırılmış. iPhone 8’deki parmak izi sensörünün ana ekrana mı yoksa cihazın arkasına mı yerleştirileceği halen belirsizliğini koruyor.

OLED ekranla geleceği söylenen iPhone 8’in diğer özellkleri arasında dikey olarak konumlandırılmış çift arka kamera, A11 işlemci ve kablosuz şarj teknolojisi olması bekleniyor.

iPhone 8'e dair tüm resmi bilgilerin eylül ayında Apple tarafından düzenlenecek etkinlikle ortaya çıkması bekleniyor.