Teknoloji iPhone 8'in tasarımına ait iki farklı video internete sızdırıldı

iPhone 8'in tasarımına ait iki farklı video internete sızdırıldı

10.05.2017 - 17:51 | Son Güncellenme:

Apple'ın iPhone'un 10. yılına özel olarak çıkartacak iPhone 8 modeliyle ilgili yeni çalışmalar gelmeye devam ediyor. Bu sefer iPhone 8 ile ilgili iki farklı video paylaşıldı. İşte iPhone 8 ile ilgili paylaşılan o videolar.

iPhone 8in tasarımına ait iki farklı video internete sızdırıldı

iPhone 8'ait olduğu söylenen görseller internette yayılmaya devam ediyor. Bunlardan biri OnLeaks ve GearIndia diğeri ise The 90s Robot tarafından internette paylaşıldı.

Haberin Devamı

OnLeaks ve GearIndia tarafından ortaya çıkarılan yeni videoda iPhone tüm açılardan görülüyor. Metal çerçeve ve parlak camlı arka panele sahip cihazda çift arka kameranın dikey olarak yerleştirildiği dikkat çekiyor. iPhone 7 Plus'taki çift arka kamera ise yatay biçimde. Videodaki iPhone 8'in 143.5 x 70.9 x 7.7 mm. boyutlarında olduğu belirtildi. 5.8 inç büyüklüğünde olacağı söylenen cihazda Lightning girişi, güç butonu ve ses kontrol tuşlarının yeri ise değiştirilmemiş.

Öte yandan videoda Touch ID parmak izi tarayıcısı da görünmüyor. Daha önce Touch ID'nin ekranın altına entegre edebileceği söyleniyordu.

The 90s Robot tarafından paylaşılan videodaki iPhone 8 de bir önceki videodakiyle neredeyse aynı tasarıma sahip. Videoda ön tarafta uçtan uca bir ekran, arka tarafta dikey olarak konumlandırılmış çift kamera modülü ve klasik Apple kasası dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

Apple'ın bu sene iPhone 8, iPhone 7S ve iPhone 7S Plus olmak üzere üç farklı telefonu piyasaya sürmesi bekleniyor. Eylül ayında tanıtılması beklenen cihazlarla ilgili yeni haberler çıktıkça sizlere aktarmaya devam edeceğiz.