Teknoloji iPhone X Plus, altın renk ve çift SIM kart desteğiyle gelebilir

iPhone X Plus, altın renk ve çift SIM kart desteğiyle gelebilir

02.03.2018 - 13:22 | Son Güncellenme:

iPhone X Plus'ın konsept videosu internette yayınlandı. iPhone X Plus'ın ekranı ve çentik boyutu da iPhone X'ten daha büyük. Bunun dışında konsept videoda iPhone X Plus'ın altın rengini de geri getirdiği dikkat çekiyor.

iPhone X Plus, altın renk ve çift SIM kart desteğiyle gelebilir

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

KGI Securities analisti Ming-Chi Kuo, düşüş yaşanması ve zayıf talep nedeniyle iPhone X üretiminin yazın durdurulmasının planlandığını ileri sürmüştü. Kuo şimdiyse Apple'ın 2018 yılının ikinci yarısında 6.1 inç'lik farklı bir iPhone modeli piyasaya sürebileceğini iddia etti. Yeni iPhone modelinin iPhone X'den daha ucuz olması bekleniyor.

OLED ekranlı yeni modeli iPhone X Plus'ın konsept videosu internete sızdı. ConceptsiPhone tarafından YouTube'a yüklenen videoda, 5.8 inçlik iPhone X'in abisi 6.5 inçlik iPhone X Plus yer alıyor.

Konsept, gümüş ve uzay grisinin yanında altın renk seçeneğin geri dönüşünü de içeriyor. Çift SIM kart dışında gezginler için özel bir e-SIM çözümü de cihazda bulunacak. Videoda iki ayrı SIM tepsisi yerine tek bir alana iki ayrı SIM kartı takıldığı görülüyor.

Haberin Devamı

Kısa tasarım konsepti, Apple'ın gerçekten yeni amiral gemisinde neler yapabileceklerini göstermek adına mantıklı bir iş çıkarıyor. Aynı tasarım köklü değişiklikler yapılmadan ölçeklendirilmiş ve altın renk seçeneği eklemek satışları daha da arttırabilir.

iPhone X Plus'ın Eylül-Ekim aylarında duyurulması bekleniyor.