Teknoloji İstanbul FM’de Yeni Yayın Dönemi

İstanbul FM’de Yeni Yayın Dönemi

03.11.2015 - 11:38 | Son Güncellenme:

21 yıldır yayın hayatına büyük bir istikrar ile devam eden ve Türkiye’nin ilk özel radyolarından biri olan İstanbul Fm sonbahar sezonunda yeni yayın dönemine bir gelenek olarak Hediye Yağmuru ile başladı.

İstanbul FM’de Yeni Yayın Dönemi

Eylül ayında İstanbul’da başlayan hediye yağmuru,Ekim ayı içerisinde İzmir’de devam ediyor. İzmir’de 103.7 frekansından İstanbul Fm dinleyen ve İzmir sokaklarında İstanbul Fm aracını görüp aracımız ile beraber selfie çekip paylaşan her hafta bir şanslı dinleyicimiz altın kolye kazanıyor.İstanbul FmHediye yağmuru önümüzdeki aylarda ise başka illerde devam edecek.

Yayın akışımıza gelirsek; Yeni yayın döneminde Ayşe Matay İstanbul Fm Genel Yayın Yönetmeni olarak görevi devralırken aynı zamanda 09.00-12.00 saatleri arasında yayınlanan programına devam ediyor. Bir İstanbul Fm klasiği olan, Aktüel Haber,deneyimli haber spikeri Serda Ceyhan ile hafta içi her sabah 08.00-09.00 Cumartesi günleri ise 09.00-10.00 saatleri arasındahaberin nabzını tutmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

Serda Ceyhan gün içerisinde İstanbul Fm ara haber ve ana haber bültenlerindede mikrofon başında günün gelişen haberlerini sizlerle buluşturuyor.Eylül ayından itibaren tekrar ilk göz ağrısı İstanbul Fm’e dönen Hande Fındık bir İstanbul Fm klasiği olan programı Handextraile 17.00-20.00 saatleri arasında magazin ve Televizyon dünyasına kısacası renkli hayatlara dair haberlere kendi yorumunu katarakdinleyicinin günün stresinden biraz olsun uzaklaşmasını ve gülümsemesini sağlıyor.Mehmet Yavuzer ise İstanbul Fm’de uzun yıllardan beri süregelen programı ile 13.00-16.00 saatleri arasında dinleyicileri ile buluşmaya devam ediyor.

İstanbul Fm yeni yayın döneminde internet dünyasında ve sosyal medyada adını sıkça duyurmayı başardı. Sosyal medya hesaplarında ve internet sitesinde zaman zaman dinleyicilerine hediyelerde veren İstanbul fm dinleyicileri ile sıkı ve samimi ilişkiler içerisinde bir radyo olarak yeni yayın dönemine hızlı bir giriş yaptı. Radyonun internet sitesinde radyo dinle menüsünden canlı olarak radyo dinlenebilmekte olup aynı zamanda canlı yayına mesajlarınızı bırakabiliyorsunuz. Türkçe POP müzik alanında en çok dinlenen TOP 40 listesinin yanı sıra müzik haberleri ve güncel haberler ile aktif bir internet sitesi sunan İstanbul fm 2016 yılında da en güçlü ve en büyük radyo olacağını kanıtlamış oldu.