Teknoloji İşte 2015’in Unutulan Uygulamaları!

İşte 2015’in Unutulan Uygulamaları!

27.12.2015 - 10:26 | Son Güncellenme:

2015'in unutulan uygulamalarını derledik... Bir dönemler çılgınlar gibi kullanılmış, tüm sosyal medya platformları ve diğer internet mecralarında sıklıkla gördüğümüz, şimdilerde ise unutulmuş ve popüleritesini kaybetmiş uygulamalardan bahsedeceğiz. İşte 2015 yılına...

İşte 2015’in Unutulan Uygulamaları

2015'in unutulan uygulamalarını derledik... Bir dönemler çılgınlar gibi kullanılmış, tüm sosyal medya platformları ve diğer internet mecralarında sıklıkla gördüğümüz, şimdilerde ise unutulmuş ve popüleritesini kaybetmiş uygulamalardan bahsedeceğiz. İşte 2015 yılına damga vurmuş ve unutulan o uygulamalar ! Flappy Bird : Arayüz itibariyle basit bir oyun olmasına rağmen, zorluk seviyesi ile oyuncuları çıldırtmış ve kazanılan puanlarının sürekli sosyal medya platformlarında dolaştırıldığı oyun olan Flappy Bird, şimdilerde tek bir kanat dahi çırpamıyor.

Haberin Devamı

Temple Run: Eğlenceli ve heyecanlı parkuru sayesinde otobüste ve metrobüste yoğun olarak oynanan oyunlardan olan Temple Run unutulmaya yüz tutan diğer oyunlar arasında. Retrica: Meşhur fotoğraf düzenleme uygulaması şimdiler de pek tercih edilmiyor. Instagram filtrelerinin çeşitliliği ve daha güzel alternatifler nedeniyle yavaştan izlerini piyasadan sildirmiş durumda.