Teknoloji Jurassic World 2 İçin İlk Adım Atıldı

Jurassic World 2 İçin İlk Adım Atıldı

20.04.2016 - 13:43 | Son Güncellenme:

Devam filmi için kolları sıvayan Universal Pictures, Jurassic World 2 için çoktan çalışmalara başladı. İlk aşama ise yönetmenin belirlenmesi…

Jurassic World 2 İçin İlk Adım Atıldı

Sinema dünyasının en sevilen serilerinden biri olan Jurassic Park, bildiğiniz üzere bir süre önce beyaz perdeye geri dönmüştü. Aynı tema bünyesinde farklı bir işleyişe sahip olan ve Jurassic World adını alarak yoluna devam eden seri, şimdilerde ise Jurassic World 2 halkası ile gündemde. Zira geçtiğimiz yıl vizyona giren film, beklenmedik boyutta bir başarıya imza atarak neredeyse 2 milyar dolarlık bir hasılat elde etmişti. Bunun ardından ikinci filmin gelmesi ise elbette kaçınılmaz oldu. Çalışmalara başlayan yapımcı firma, ikinci filmi kimin yöneteceğine karar verdi.

Haberin Devamı

Chris Prat ve Bryce Dallas Howard gibi ünlü isimlerin bir kez daha yer alacağı Jurassic World 2’yi belirtilenlere göre J.A Bayona yönetecek. Aslında ilk filmi yöneten Colin Trevorrow’un bir kez daha yönetmen koltuğuna oturması bekleniyordu. Ancak Trevorrow, Star Wars: Bölüm 9’un yönetmeni olarak seçilince yeni bir arayışa başlanması gerekti. Bunun ardından da karar, İspanyol yönetmen Bayona olarak verildi.

Bayona’nın yer aldığı projelere baktığımızda aslında heyecanlanmamak mümkün değil. Zira ünlü yönetmen, Kıyamet Günü filmi ile ödüller almış ve izleyicilerden de epey beğeni toplamıştı. Nitekim Penny Dreadful dizisi için de kolları sıvayan başarılı yönetmen, aynı şekilde başarısını TV dünyasında da gösterdi. Açıkçası 2018 yılının yaz ayları içerisinde vizyona girecek olan Jurassic World 2 için heyecanlanmamak pek elde değil.