Teknoloji Kaan N1 Ön İnceleme Videosu

Kaan N1 Ön İnceleme Videosu

19.08.2016 - 17:20 | Son Güncellenme:

Başarı Elektronik’in yeni nesil akıllı telefonu Kaan N1 tanıtıldı. Biz de silikonvadisi olarak Kaan N1 Ön İnceleme Videosu ile karşınızdayız.

Kaan N1 Ön İnceleme Videosu

Akıllı telefon pazarında kıyasıya bir mücadeleye yaşanırken yerli üreticiler de farklı ürünler ile karşımıza çıkıyor. Genellikle Çin üretimi olan “yerli telefonlar” bu noktada eleştirilse de üreticiler önümüzdeki dönemde üretimlerin Türkiye’de yapılacağı umudunu her zaman bizlere veriyorlar. Dün yapılan lansmanında kısa süreyle deneyimlediğimiz telefonu beğendiğimizi söyleyebiliriz. Bu bağlamda Kaan N1 Ön İnceleme Videosu ile karşınızdayız.

Haberin Devamı
Kaan N1 Teknik Özelilkler

Tamamı metal, şık tasarımı ve zarif gövdesini, 5.5 inch boyutunda güçlü Dragontrail Glass, 2.5D yuvarlatılmış, 1920 x 1080 çözünürlükte Full HD IPS ekran tamamlıyor. Arka kısımda yer alan 0,3 saniyede ekranı aktif hale getiren parmak izi tanıma sensörü çok kullanışlı ve güvenli. 4.5G uyumlu, CAT6, 8 çekirdek 2.0 GHz ve 64 Bit işlemci 3GB RAM ile desteklenmiş. 32 GB dahili, 128 GB’a kadar artırılabilir hafıza desteği veriyor. 8 MP geniş açı ön kamera, 13 MP çift flaşlı arka kamerası ile çok iyi fotoğraflar ve videolar çekmek mümkün. 3000 mAh güçlü bataryası kullanıcıların yüzünü güldürecek. Android 6.0 Marshmallow işletim sistemi ile tüketicilere sunuluyor.

Arda Meriç’in Kayhan Biber ile yaptığı röportaj ve Kaan N1 ön inceleme videomuzu aşağıdan izleyebilirsiniz. Lütfen yorumlarınızı bizimle paylaşın…

Yazarlar